- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz kiskaktusz #5 üzenetére
szerintem a hitelesítés arra vonatkozik, hogy a van certified vga-driver a szoftverekhez.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
kiskaktusz
addikt
Hiába hitelesít pl az avid, ha tényleg munkára használnám és egész nap media composerrel 24/7 menne (éjjel digitalizálás, nappal vágás), akkor elég hamar megsülne a kicsi.
Nem is értem az avidet azok után, hogy a HP Z szériás munkaállomás pc-it hitelesítette, azok után hogy meri ehhez a nevét adni. Még a Z820-asok is konstans 18 fokra hűtött szerverszobákban vannak itt, pont azért mert 7/24 mennek...
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
gerii
addikt
"Fontos kiemelni, hogy a mobil FirePrók fizikailag is rá vannak kötve a notebookok kijelzőjére egy multiplexeren keresztül, így akkor sem válnak használhatatlanná, ha az integrált grafikus vezérlő terméktámogatása befejeződik, utóbbi ugyanis bármikor letiltható a BIOS-ban."
Ezt valaki elmagyarázná, mert nem értem miért válna használhatatlanná, ha nem frissítik tovább a HDxxxx-eket.
-
QwErTy42
addikt
Meg kellene fogdosnod élőben is egyet, akkor lehet hogy más lenne a véleményed.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
törölt tag
A notik nem nyűgöznek le, de a többi nem rossz. A VWS érdekes bár lehet van jobban skálázható alternatíva is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Macbook Pro 14" M3 Pro - 2024 gyártás, 18/512GB, 100%, Apple garancia, doboz
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 8/256GB, gyakorlatilag új, 100% akku, Apple garancia, doboz
- Macbook Air 14" M2 - 2023 gyártás, 16/512GB - 71 ciklus, garancia, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest