Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #41 üzenetére
A bluray-jel nem az a baj, hogy olyan, mint a DVD vagy a VHS volt. Hanem az a baj, hogy az optikai tárolóknak leáldozott. Ez nem feltétlenül a warezolásról szól! Egyszerűen arról, hogy már a kutyának sem kell az optikai lemez. Én már az összes legális CD-met áttettem FLAC-ba, a DVD-imet ISO-ba. A bluray-t már el se kezdem gyűjteni.
Lehet sírni-ríni, meg összetörni a szövőgépet, nyilván egyszerűbb, mint újragondolni a koncepciót. Sajnos azonban üzleti modellváltás nélkül nem fog menni: a nép már nem fog egy darab filmért sok ezer forintot kiadni optikai hordozón, vagy megvenni egy CD-t 16 számmal, amiről neki csak egy szám kellene. Érdekes, az Apple tud 99 centért árulni egy zeneszámot az online boltjában. Ők miért tudták felismerni az új idők szavát?
Én többet a büdös életbe nem fogok venni optikai hordozót, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Egyszerűen kényelmetlen, egy vinyón több száz film, zene elfér. Majd ha legálisan elérhetővé teszik számomra a tartalmat értelmes formátumban, online módon, akkor fizetek érte. Addig töltök, akár illegálisan is.
The Amiga, Born a Champion
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #41 üzenetére
Most látom, már megjött közben a negyvenedik
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Samsung 860 EVO 500GB
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest