Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztrofotózás
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kartalhu
tag
válasz
cappa72 #2103 üzenetére
Szia cappa72!
Jó ideig el voltam a tanácsoddal. Ez a PhilZ egy zip fájl így nekem eltartott egy ideig mire megtaláltam mivel tudom felrakni (Flashify). Néhány PhilZ-et kipróbáltam vele de egyikkel se ment. A philz_touch_cwm6-cm-11.0 ha jól értettem az aláírást reklamálta. Van amelyik félig betöltődött aztán leált.
Próbáltam más programokkal ( Rashr, Mobieunle Tools) keresni recoveryt de sikertelenül.
Még egy kérdés ha meg válaszolható röviden: emulált bels sd miért okoz problémát? -
ekrisztian
őstag
válasz
cappa72 #2097 üzenetére
Háát azt hiszem én kevés leszek ilyen mókoláshoz
Anno a Lenovo táblázatod értelmezése se ment
Nem hogy recovery partició méretezés meg boot.img portolás
Amit találtam 4.4.2 romot azon nem megy az ADB, de ha menne is, akkor meg nagy az elkészített recovery
Szóval veszek egy másik telefont inkábbKöszi azért az infót!
-
ssmg
csendes tag
válasz
cappa72 #2064 üzenetére
Kedves Cappa72,
Köszönöm!!! Fent volt a gonosz patch, és valamiért a MUT sem tette fel, de végül Flash Tools-al megoldottam miután töröltem a file-t amit mondtál. Utána már mindig elindult a CWM, így végre kipróbálhattam egy külföldi fórumban talált apk-t, amivel automatikusan (ebr számítások nélkül) meg tudtam növelni a belső tárhelyet az internal sd rovására. Szerencsére működik, megoldás a THL4400 fő hibájára! Van még a családban másik 3, mind itt vár a polcon ugyanerre. Sajnos az egyiken korábban kiirtottam a stock recoveryt, így nem tudom flashelni a cwm-et. Van esetleg ötleted mit tegyek vele?
-
-
-
chris94
tag
válasz
cappa72 #2042 üzenetére
Hát akkor maradok a Te általad készített CWM nél az mégiscsak kompatibilisebb nem akarom téglázni ezt a telefont.
Azért még egy Samsung-ot pl. egyszerű visszahozni, jobb a support is, de ha már egy recoverynél megakadok inkább óvatosba csinálom a dolgokat bár ha már meglesz a CWM ott a Nandroid mentés ha valami gáz leszEgy dolog érdekelne még mert sajnos elég zavaró a kevés belső tárhely - bár lehet orvosolná valamilyen szinten a problémát egy új ROM - én egy ilyen megoldással találkoztam xda-n amit lehetőség szerint szeretnék megcsinálni:
Illetve addig is: Az Xposed keretrendszert elbírják az ilyen MTK-s rendszerek?
-
chris94
tag
válasz
cappa72 #2039 üzenetére
És hogy tudom megnézni hogy milyen fájlrendszerű?
Tehát nem lehet baj ezzel az autogenerált változattal ha rajtahagyom azt a cwm-et amit generált és nem változtatok rajta semmit?
ROM felrakáskor sem lehet gond vele?
Elméletileg biztonságosabb akkor a Te általad portolt CWM?
Nagyon új még nekem ez az MTK körüli világ, meg elég érdekes dolog ez a Win-Linux összekapcsolás.
Ez az első MTK-s telóm és hát azt gondoltam egyszerű lesz, már jópár telefon megfordult a kezemben, volt hogy bootloop lett belőle de az se jelentett gondot, tudtam korrigálni a hibát. -
chris94
tag
válasz
cappa72 #2028 üzenetére
Sajnos mostanság ritkán jutok sz.géphez de jelenleg kiderítettem mtk droid tools-al hogy mt6572-es
A közeljövőben a leírásod alapján megszerzem a szükséges fájlokat és belinkelek mindent.
És ha jól emlékszem mount parancs kimenetet is leírtad hogy lehet megnézni
Esetleg ha eljutunk/eljutok odáig hogy meglesz a CWM rendszer portolásban is tudnál segíteni?
-
bupemko
senior tag
-
bupemko
senior tag
válasz
cappa72 #2010 üzenetére
Köszönöm a fáradozást!
Mielőtt elkezdtem feltenni a CWM-et biztonság kedvéért nyomtam neki egy factory reset-et.
Elég gyorsan megvolt, ezután mindenhol csak kínai tyúklábakat láttam, de sikerült megtalálni a magyar nyelvet a beállításokban.Ezt követően csodálkozva láttam, hogy maradt a frissített 313-as ROM és a Play Store!
Viszont Gmail/Contacts továbbra sem szinkronizált, úgyhogy a hiba megmaradt.
MobileUncleTools-zal telepítettem a CWM-et a korábbi leírásod alapján.
Mivel a root-ot beállítások menüből lehet kapcsolni, ezért az insecure root részt nem teszteltem.
Vártam fél percet majd leokéztam a reboot into recovery mode-ot, ezt követően a CWM-be kerültem!
Köszönöm a segítséget!
A terv az, hogy most felteszek egy 4.4.2-es gapps zip-et és bízom benne, hogy magához tér a Google Play Services.
Edit: Sajnos a Mounts and Storage Menu / mount USB storage nem csatolja a géphez a belső memóriát, ezen lehet esetleg javítani?
Megnézem majd a Philz leírást is ha lesz egy kis időm.
-
motrola
aktív tag
-
motrola
aktív tag
válasz
cappa72 #1998 üzenetére
Szia
Köszönöm sikerült telepíteni a recovery-t és mentés is megy.
A market nem akar működni, még abban kérek segítséget hogyan tudom egy működőre kicserélni.
Van másik tablet amin 4.4.2 android van annak nincsenek ilyen gondjai megy rajta minden.Köszönöm a recovery-t.
motrola
-
kisger13
csendes tag
válasz
cappa72 #1986 üzenetére
Beraktam a kért fájlokat meg régi és az új EBR fájlokat meg 2 screenshot-ot arról hogy hol módosítottam az EBR fájlokat ebbe a zip-be: [link]
Elvileg minden stimmel de akkor lennék teljesen nyugodt ha te is ránéznél.Kérdeznék még párat mert minél többet foglalkozom ezzel annál butábbnak érzem magam...
Hogyan rakjam fel az ebr-eket?
Arra gondolok hogy tényleg csak annyi hogy
- felrakom SP Flashtool dwnload-al aztán
- elindítom a recovery-ben és csinálok egy wipe data, wipe cache, wipe davlik cache kombinációt aztán
- restart normálisan
- rádugom a PC-re úgy hogy usb háttértárként csatlakozzon aztán
- megformázom a fat-et a pc vel???
ennyi.
Android honnan fogja "tudni" hogy megváltoztak a méretek? Beolvassa EBR-ből?
Vagy más egyebet is kell csinálni? Ha igen mit hogyan?
Gondolom a sikeres műveletvégzés után újabb mentés az új méretekkel és a jövőben ezt a mentést használni?
Köszönöm szépen a segítséged. -
xigris
őstag
válasz
cappa72 #1981 üzenetére
Szia másolom és előre is köszönöm
PRELOADER 0x0
{
}
MBR 0x600000
{
}
EBR1 0x680000
{
}
__NODL_PMT 0x700000
{
}
__NODL_PRO_INFO 0xb00000
{
}
__NODL_NVRAM 0xe00000
{
}
__NODL_PROTECT_F 0x1300000
{
}
__NODL_PROTECT_S 0x1d00000
{
}
__NODL_SECCFG 0x2700000
{
}
UBOOT 0x2720000
{
}
BOOTIMG 0x27a0000
{
}
RECOVERY 0x2da0000
{
}
SEC_RO 0x33a0000
{
}
__NODL_MISC 0x39a0000
{
}
LOGO 0x3a20000
{
}
EBR2 0x3d20000
{
}
__NODL_EXPDB 0x3da0000
{
}
ANDROID 0x47a0000
{
}
CACHE 0x2d1a0000
{
}
USRDATA 0x34fa0000
{
}
__NODL_FAT 0x74fa0000
{
}
__NODL_BMTPOOL 0xffff00a8
{
}
Az mtkdt pedig ezt írja
-->>> Connect to device <<<---
--- ERROR : do not install utils
ATTENTION! Fake Hardware in kernel or firmware doesn't correspond to phone!
ATTENTION! Requests for confirmation on the device screen are possible!
--- ERROR : SU inaccessible--->>> Connect to device <<<---
--- ERROR : do not install utils
ATTENTION! Fake Hardware in kernel or firmware doesn't correspond to phone! -
xigris
őstag
válasz
cappa72 #1975 üzenetére
Sajna nem ismeri fel az eszközt a hosszú power nyomásra nem reagál csak a szöveget írja amit előbb írtam de csak akkor ha elengedem
fejből írtam a proci tipusát de a scatter fájlt mt6589 néven mentette lehet hogy valamit le entereztem?
Egyedül az adb terminál él
Azzal lehet valamit kezdeni? -
xigris
őstag
válasz
cappa72 #1971 üzenetére
framaroot már volt de semmi 6589 van benne viszont most beragadt és próbálom a hardresetet sajna nem vehető le a hátlap csak a zöld robot és nincs parancs felirat
hosszú power nyomásra: Now send the package you want to apply to the device with "adb sideload <filename>"...
ennyit ír -
kisger13
csendes tag
válasz
cappa72 #1957 üzenetére
Hosszas próbálkozás után a Flash Tool-al továbbra sem megy a download. Ugyan azokat a hibaüzeneteket kapom, és a log-ban is ugyan azok a sorok vannak hibaként mint eddig. Hiába próbálom 3.x vagy 5.x verzióval (több alverzióval), hiába módosítom a BMTPOOL méretét, hiába veszem ki a scatterből sehogy sem jó...
Borzasztóan bosszant a dologPedig már az újDroid tools-os mentéssel a preloader is jó
Keresgéltem kicsit és ezeket találatam:
3.x estében: [link]
5.x esetében: [link]
Szerintetek? Ilyen lehet?Megnéztem amit particionálással kapcsolatban írtál de nem igazán lettem okosabb, nem a matek a problémám hanem nem tudom hogy hogyan kell (tudom) majd felrakni a módosított ebr1 és ebr2-t. Ha jól értem nekem azokat kell csak módosítani mert abban van az 5-6-7 8 partíció vagy nem? új EBR1=Régi 7.partició +3GB,
új EBR2=Régi 8. partíció -3GB vagy nem? Aztán felrak(nám) flashtoolal a 2 új EBR file-t ha kell megformázom a 8. paríciót fat-re és kész vagy nem?
Köszönöm a sok sok segítséget. -
kisger13
csendes tag
válasz
cappa72 #1957 üzenetére
Nos nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, megvan a cwm mentés és most csinálom a droidtool-al is.
Kíváncsi vagyok hogy a mentés amit most csinálok vajon visszatölthető lesz-e flashtool-al vagy ismét hibára fog futni...
Mostantól a particionálásra gyúrok, remélem az simábban fog menni de ha nem remélem lehet még kérdezni
Köszönöm szépen még egyszer. -
kisger13
csendes tag
válasz
cappa72 #1951 üzenetére
Hát az baj. Így csináltam:
Betöltöttem a scattert amit droid tools csinált aztán readback:
Valamit nem jól csinálok?Az jutott még eszembe ha a preloader nem volt jó akkor lehet hogy a patchelt boot sem jó
Megnéznéd kérlek: [link]
Köszönöm szépen.Ok nagyon megnyugtató, hogy helyrehozható, nos akkor ha rendben találod a patchelt boot-ot akkor neki esek.
Köszi.
-
kisger13
csendes tag
válasz
cappa72 #1949 üzenetére
A leírást értem, de ugye pont azért kell insecure kernelt felrakni mert nem tudom flashtool-al felrakni a recoveryt a pmt hiba miatt...ez egy kicsit olyan 22 csapdája szitu...érted?
Tényleg ha már itt tartunk ha felrakom a pactchelt boot-ot amit Drid tools generált fastboot módban ahogy írtad, de esetleg hibás akkor nem lehet boot loop? Ha lesz hogy tudom helyrehozni?Hát ja a particionálás már tényleg elég húzós, lehet rágom még kicsit a dolgot, de szerintem annak is el jön az ideje mert nem lesz elég hely... meg amúgy is legalább lehet ragad rám valami a koszon kívül is az olvasgatás közben.
Köszi
-
kisger13
csendes tag
válasz
cappa72 #1945 üzenetére
Köszi a segítséget, én is így gondolom.
Megpróbálom azt amit (#1936)-nál írtál.
A végén tegyem vissza az eredeti boot-ot a patch-elt helyett?
Remélem menni fog. De ha lesz cwm és lesz root attól még ha gebasz van nem fogom tudni visszatenni flashtoolal... Hogy tudom majd visszaállítani?A preloader-el kapcsolatban nem teljesen világos hogy mit kell kitörölnöm és honnan. Tudom nagy pofátlanságra vall de megnéznéd nekem. Itt van az amit lementettem: [link]
Más:
Szeretném cwm felrakás, mentés és root után módosítani 4GB-ra a belső tárhely méretét. (Most 2 GB és kb. 900Mb szabad ami elég kevés mert a régi telefonomon 1.82GB feltelepített alkalmazás van)
Ebben tudnál segíteni?
Sok infót találtam de elég zavaros a dolog, van ahol csak azt írják hogy EBR Tweak-el megcsinálom a módosított ebr file-okat, felrakom flahtoolal aztán kész van ahol a scatter-t is módosítani kell... akkor most hogy is van ez?
Illetve ugye ha flashtool-al nem tudom felrakni akkor hogyan?
Még egyszer nagyon szépen köszönöm hogy segítesz. -
kisger13
csendes tag
válasz
cappa72 #1939 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a segítséget, kipróbáltam de elakadtam.
Terminál gondolom a Droid toold ADB Terminal gombjára kattintva, aztán:
Az első parancs rendben van, újra is indul kiírja alul hogy fastboot.
Fel is települt eszközkezelőbe ADB interface-ként.
De a második parancs nem megy:
Sajnálom ha csalódást okoztam próbáld úgy elmondani mintha GYP-snek mondanád.Amúgy keresgéltem kicsit és a Flash tool-os hibaüzenetre több fórumon írták hogy sima download helyett firmware upgrade -ot kell választani... szerinted?
Nem lehet az a gond hogy a preloadernek nincs end address-e?
Más eszközökön volt...Köszi.
-
törölt tag
válasz
cappa72 #1925 üzenetére
Udv!
Valoszinu meg is csinalta mert mikor kesz lett, megjelent az a szep lilas recovery menu ott kapott egy reboot-ot.
Mikor ujra akarom inditani power + -vol-al ad is egy menut hogy hogy induljon, recovery - normal - fast
A -vol- al mozog a menuben de se a power se a +vol nem inditja el egyikben sem.
Probaltam aksirol is es toltorol is, olvastam van olyan hogy csak toltorol mukodik.
Itt a philz recoveryje
Koszonom -
kisger13
csendes tag
válasz
cappa72 #1935 üzenetére
Végigpróbáltam az összes verziót ami a linken volt mind ugyanazzal a hibával áll meg....
ez őrület.
Amúgy tudjuk pontosan mi is a hiba? Mert nekem nem egyértelmű. Látszólag minden ok.
Azt sem igazán értem hogy ha berakom a preloadert (amit Flashtoolal menettem ki) a többi file közé akkor a V3 flashtool meg sem nyitja a scattert, a v5 pedig kiveszi a pipát minden elől és eltünteti az elérési utakat is...
Sajnos nem tudom mi az az insecure kernel, szóval szerintem ez a verzió esetemben felejtős
Más lehetőség? Próbáljam meg Root-olni droid toolsból aztán mentés és hátha úgy menni fog? -
kisger13
csendes tag
válasz
cappa72 #1928 üzenetére
Valóban az, legalábbis Droid tools szerint .)
Megpróbáltam Sp 3.13.36-al is (tudtommal ez az első a régiek közül ami támogatja a 6592-t)
Itt az alábbit kapom:
és valóban nincs preloader.bin file-om....
visszaolvastam SP Flash tool-al, stimmel a file méret is de ha berakom a mappába akkor be sem nyitja a scattert...
Ezt már végképp nem értem...
Le tudtad tölteni a zip-et?
Köszi szépen. -
kisger13
csendes tag
válasz
cappa72 #1926 üzenetére
Köszi a gyors választ de azt hiszem sejtem mi lehet a baj, viszont továbbra is a segítségre szorulok.
Nézd a block map-et:
Nekem nagyon gyanús az a 2. sor, szerintem elcseszte a kezdő címet... nem értem hogy lehet ez... lehet egyáltalán ilyen? Viszont ha van ilyen akkor lehet hogy az egész visszaolvasott cuccos kibontása hibás???
Megkérhetlek hogy nézz rá?
[link]
Bepakoltam elvileg mindent ami kellhet, a recovery-hez és leellenőriznéd nekem a címeket a scatter-ben?
Előre is nagyon köszönöm a segítségedet. -
törölt tag
válasz
cappa72 #1918 üzenetére
Cappa!
Na ott tartok, csak raszabaditottam a philz-t. Vegigment, lett egy recovery.img-m ami gondolom az uj, es lett egy backup konyvtarban ami gondolom a regi. Az ujat kellene feltennem, megint csak a sajat gondolatmenetemet kovetve mondjuk a flashify appal.
Mivel csak latatlanban beszelunk rola ha felteszem ezt az uj recoveryt mi a legrosszabb ami tortenhet es helyrehozhato-e?
A legjobb az gondolom hogy mukodik ahogy kell.
Kosz -
törölt tag
válasz
cappa72 #1918 üzenetére
Kosz de akkor inkabb hagyom a fenebe. Magamra ilyet nem bizok. Fo az onbizalom es az onismeret. Tulajdonkeppen csak a gyari allapot visszaallitasa miatt kellett volna, mert az androidban levoben nem bizom, olvastam tobbeknek bealudt tole a rendszer.
Azert kosz, tovabbi szep napot -
atis1224
tag
válasz
cappa72 #1883 üzenetére
Ne haragudj lehet én vagyok túl hülye de erre gondolsz :Mottó:
"Harap-utca három alatt
megnyílott a kutya-tár,
síppal-dobbal megnyitotta
Kutyafülű Aladár.
Kutya-tár! kutya-tár!
Kutyafülű Aladár!Húsz forintért tarka kutya,
tízért fehér kutya jár,
törzs-vevőknek 5 forintért
kapható a kutya már.
Kutya-tár! kutya-tár!
Kutyafülű Aladár!"--- Weöres Sándor: Kutya-tár --
-
kisger13
csendes tag
válasz
cappa72 #1853 üzenetére
Kedeves Cappa72!
Lenne még két kérdésem.
Azzal a bizonyos custom particióval azt kezdtem hogy beraktam a saját alkalmazásaimat, amik tök jól működnek, factory reset után minden szépen fent van
gond akkor van amikor frissíteni szeretnék. Merthogy akkor megáll az élet hisz az alkalmazások 755-ek. Ha PC-ről ADB keresztül fogom és módosítom 777-re, és felülírom az alkalmazást a frissebb verzióval majd visszateszem 755-re akkor minden rendben van, de ez így elég macerás és play-ből nem tudok közvetlen frissíteni...
Lenne erre valami ötleted hogy frissíthetőek legyenek ottani az appok?
A másik hogy a beállításoknál 14Gb Sd0 szabad hely látszik ami valójában csak 4Gb, érdekes hogy a storage analyzer és TC ADB plugin a helyes méretet látja.
Kérdés hogy nem lesz adatvesztés emiatt? Úgy értem hogy nem fogja majd tovább írni az éterbe az adatot ha elfogy a 4Gb? Nem lehetne ezt valahogy egyszerűen átírni valahol a helyes méretre?Köszi a segítséget.
-
kisger13
csendes tag
válasz
cappa72 #1850 üzenetére
Köszönöm még egyszer a válaszokat és a segítséget, A 4gb-t eddig észre sem vettem ,pedig tényleg...
Szerintem nem folytatom a történetet, tudni kell még időben abbahagyni mielőtt még azt is hazavágom ami működik, annyira nem vagyok penge hogy a mélyvízben úszkáljak, csak egy lelkes újonc aki a jelen állás szerint nem kicsit ráfaragott, de most inkább arra koncentrálok hogy "full refund" legyen a dolog vége és használom boldogan azt ami van.Legalább van cwm, root, és lepucoltam a trójaikat is róla
Köszönöm szépen. -
kisger13
csendes tag
válasz
cappa72 #1846 üzenetére
Kedves Cappa72!
Nagyon szépen köszönöm, úgy tűnik hogy működik,
mentés megvolt, egy kb 800Mb-os mappa lett
benne backup és blobs mappával, zip-et is telepítettem az is rendben ment.Root is sikerült.
A mentés az nem olyan struktúrájú mint amit eddig láttam más eszközről, ennyire más ez mint a v5.5.0.4?
Felbontása 1024x600 (bár 1280x800-nak adták el...de minden tesztprogram 1024x600-at ír)
Ha szabad kérdeznék még.Amint látod van egy kb 300Mb-os custom partíció is az eszközön, amiben nagyon remek kínai alkalmazások vannak és factory reset után szépen visszapakolódnak az eszközre...
Szerinted el lehet ezt tüntetni valahogy, esetleg hozzácsapni EBR1-hez, vagy hagyjam békén és tegyek bele saját apk-at úgy hogy módosítom az xml-file hivatkozásait?
Hogyan lehet jól módosítani az EBR1 EBR2 arányát? Mondjuk ha EBR1-et feltolnám 4GB-ra?
Nem teljesen tiszta dolog, elég ha csak EBRtweak-el megcsinálom a módosítást, feltolom csak ezt a 2 file-t aztán wipe? Vagy mindenképp módosítanom kell a Scatter-t is? Ha igen akkor hogyan? Olvastam több leírást de egyik sem volt teljesen tiszta, hol ez mondják hol azt.Neked melyik módszer működött?
Köszönöm szépen még egyszer a segítséged. -
kartalhu
tag
válasz
cappa72 #1827 üzenetére
Itt van még a [dumchar_info]. Így már megvan minden?
-
ksanc
őstag
válasz
cappa72 #1790 üzenetére
A csak emulált belső sd-vel rendelkező mod recovery az csak CM11-es fordítókörnyezettel fordított CWM-mel lehetséges
Azokban már alapban trükközik a mentés során? Ez szerintem kizárólag programozásfüggő, nem környezet, de nem ismerem konkrétan.
Mert ugye az alapprobléma az, hogy a belső SD a /data partíción van, így önmagába kellene menteni külső SD kártya híjján. -
winfos
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo PH! Kollégák!Mivel elegendően sok már az MTK657x sorozatú készülék, sokszor és sokan emlegetik a CWM-met.Frissítés...
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Last Epoch
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest