- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlaller77
újonc
válasz
vlaller77
üzenetére
Üdv!
Sikerült úgy összehoznom, hogy a két SIM közül az 1-es foglalat működik, mivel ehhez megvan az IMEI, viszont a 2. foglalathoz nincs, se a készüléken se a dobozán nem találtam. Igaz, nem annyira lényeges, örülök hogy működik!
Egy dolog nem volt egyértelmű számomra, hogy az MTK DroidTools a telefonra kell, nem a számítógépre. Miután feltelepítettem a telefonra, a szükséges sor begépelése majd egy újraindítás után működik a készülék.Próbálok mentést készíteni a számítógépen lévő tools-sal.
Köszi a segítséget!
Üdv
Lajos
-
vlaller77
újonc
Üdv,
szeretnék segítséget kérni, ha lehet. Van egy Lenovo A850 telefonom, amelynél egy telepítést követően megszűntek at IMEI számok. Hogyan lehet ezt javítani, ha lehet egyáltalán?
Próbáltam IMEI writer-rel, de nem jó. A MAUI Meta programot is próbáltam, de azzal sem jó.Van rá remény, hogy meg lehet javítani?
Üdv
Lajos
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest