- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlaller77
újonc
válasz
vlaller77 #743 üzenetére
Üdv!
Sikerült úgy összehoznom, hogy a két SIM közül az 1-es foglalat működik, mivel ehhez megvan az IMEI, viszont a 2. foglalathoz nincs, se a készüléken se a dobozán nem találtam. Igaz, nem annyira lényeges, örülök hogy működik!
Egy dolog nem volt egyértelmű számomra, hogy az MTK DroidTools a telefonra kell, nem a számítógépre. Miután feltelepítettem a telefonra, a szükséges sor begépelése majd egy újraindítás után működik a készülék.Próbálok mentést készíteni a számítógépen lévő tools-sal.
Köszi a segítséget!
Üdv
Lajos
-
vlaller77
újonc
Üdv,
szeretnék segítséget kérni, ha lehet. Van egy Lenovo A850 telefonom, amelynél egy telepítést követően megszűntek at IMEI számok. Hogyan lehet ezt javítani, ha lehet egyáltalán?
Próbáltam IMEI writer-rel, de nem jó. A MAUI Meta programot is próbáltam, de azzal sem jó.Van rá remény, hogy meg lehet javítani?
Üdv
Lajos
Új hozzászólás Aktív témák
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest