Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mtibi55 #1228 üzenetére
De nem is ez a lényeg hanem hgy a tacs hogyan hozható helyre csere nélkül?
Sajna nem tudom.
Telefontípustól függ, mint azt már írtam vala.
Rá kell keresni a neted guglival, hátha valami találatot ad, ami használható.
Felvázoltam, hogy mennyire különbözően viselkednek az egyes telefonok. -
válasz
mtibi55 #1226 üzenetére
Ha ebr1 és hasonlók vannak, akokr az MTKDroidTools-os mentésből való fájlok.
Az nem állítható vissza CWM-ből.Azok flesselhető fájlok.
A kétféle mentés eltérő, és más módon kezelendő!itt van néhány kép arról, hogy miről ismerhetőek fel a mentések: [link]. Más telefon, de az elmélet ugyanaz.
-
-
válasz
mtibi55 #1222 üzenetére
Sajnos előfordul, hogyha egyszer rossz rom kerül rá, akkor az érintő teljesen elkalibrálódik. És ez lehet hardveres hiba (pl. G5S-re G4S romot feltéve többé nem lesz jó az érintő...)
Ilyenformán nem biztos, hogy véletlen az egybeesés a flash és elromlott érintő között.Vagy más: Lenovo A820-ra a Lenovo A830 4.2-es kernelét felrakva simán reverz módba került a kijelző.
A gyári A820 romok nem segítettek. Ám az A820t-s rom felrakása, indítása, majd a sima A820 gyári rom felrakása megoldotta ezt a hibát... -
válasz
mtibi55 #1212 üzenetére
Úgy értettem, hogy véletlen egybeesés. Megérezte az eladás tényét, és megmakacsolta magát, mintha lelke lenne. A smájlit meg elfeledtem odatenni..
Nem volt véletlenül valami frissítés közben?
Mindjuk teljesen logikátlan lenne, hogy az eredeti mentés visszaállítása gondot okozna.
(Főverzió váltásnál persze sok kínai telefonnál volt hasonló) -
válasz
mtibi55 #1078 üzenetére
A mentések visszaállítása nem úgy megy, hogy puff vissza, hanem így:[link].
Ha van MTKDT mentésed, akkor az létrehozott egy CWM mentés is az sd kártyádra a /clockworkmod/backup/<dátum> könyvtárba.Az usb-s leírás működhet, ha a hardver alkalmas rá. Nem csak szoftveres, hanem hardveres előfeltétele is van az otg támogatásnak (4-5 láb közösítése a készüléken belül).
Tehát ha szoftveresen megcsináltál mindent, akkor még mindig ott lehet a hardveres korlátozás. Azt meg megcsinálni... hogy is mondjam: nehéz. -
Hú, ilyet már láttam, és nem emlékszem a megoldásra.
Amit lehetségesnek tartok:
1, Olyan helyre tedd a mentést, ami a felhasználói fiókoddal elérhető (talán rendszergazdai jogot is igényel az MTKDroidtools).
2, Ne legyen ékezet és space a könyvtárnévben
3, legyen legalább 2GB szabad hely a telefonba helyezett fizikai SD kártyán
4, vacak a kábel
(a windows-os hibakeresés nem az én világom)Ami a MUT-ot illeti, keresd a /system/app könyvtárban, m44tools vagy com.mobileuncle.toolbox nevekkel is.
Vagy a /data/app könyvtárban ugyanezekkel a nevekkel. -
Csak annyit ir minden fájlhoz hogy nem tudja a pc-re másolni ( vagy valami ilyet)
Akkor ez a baja.de még egy gondom akadt felrakot még egy MUT-ot most már kettő van a telón de nem tudom le törölni.
Próbáltad már valahogy törölni?Tipp: nézd meg az előző (jó)pár hozzászólást.
Akinek segítségre volt szüksége, még képernyőképet is csinált, pontos hibaüzenettel. És bár nem rövid idő alatt, de a nem működő telefonból működő lett.
Segítei akkor lehet, ha pontosan leírod mit csináltál, mivel, hogyan, és az esetleges hibaüzeneteket, probálmákat pontosan leírod. Különben a "valami baja van"-ra max "valami hiba van" válasz tud jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest