Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
Az összes eddigi telefonokon, ami megfordult nálam simán egy zip kiterjesztésű file-val telepítettem a recot. Az is igaz, hogy 2.3 verziójú android volt rajtuk. A kérdésem az, hogy mennyivel nehezebb megcsinálni egy zip telepítőt, mint a recovery img-t flashelni? Nem tudom mi a különbség a fileok között. Márminthogy tudom, csak pont ez a kérdés. A telefonomra van flashelős recovery, de pont ez a bibi. Annyira nehéz egy img file-ból kivonni az adatokat és egy zip telepítőbe beleírni? A kérdésem arra irányul, hogy te mond meg, mert nekem lila gőzöm sincs. És nem azért, mert nem akarom, hanem mert az informatikai előképzettségem nem teszi ezt lehetővé. És ezen az sem változtat, hogy próbálok lépést tartani a dolgokkal. Általában ha van egy pontos magyar nyelvű leírás, akkor meg tudok bizonyos dolgokat csinálni. Viszont az xda-an angol a leírás. És hiába beszélek németül az android hilfe oldalon csak használják az xda-s dolgokat, de nem fejlesztik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Steam topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest