- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakoz
újonc
Hello.
Sikerült feltennem mobileuncle tools-al a cwm recoveryt felajânlotta hogy bootoljon e recoverybe , raböktem hogy igen be is hozta a cwm recovery menujet, ott viszont ramentem arra hogy telefon ujrainditasa és ott volt 2 opció: 1-fix root and restart, 2-sima restart én erre mentem ra szepen el is indult a telefon root ugyanugy megmaradt azota is működik rendesen a root. De viszont azota sehogy sem tudom elinditani azt hogy belepjen a recoverybe. Se gombkombinacioval se mobileuncleval csak fekete kepernyo jelenik meg egy halvany hattervilagitassal. Telepittem fel frisebb verziot is cwm-bol de semmi. Gombkombinacioval csak a gyari kinai hulladek factory modot tudom elerni ezzel:power gomb+ hanger fel. Cwm et sehogy se. Telefonom: Lenovo S920. Elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest