- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grga_Pitic
aktív tag
Melyik a jóval olcsóbb?
Nikon D3300 dupla kit
G6 dupla kitHa még lehetne Olympus E-PL6-ot kapni, vagy a Sony áremelés előtt lennénk, akkor még több alternatíva lenne.
-
MrChris
nagyúr
Én nem mantráztam olyat mint ami idézetet a számba akarsz adni! Ilyet én nem írtam!
Mindegyik géptípusnak megvan a felhasználási területe, lehet mérlegelni kinek melyik jobb választás és ez nem csak profi-amatőr kérdés. Valami olyanba kapaszkodsz, amit én nem írtam, mondtam.
Hogy jobban értsd, amit Roboter is írt, hogy a nagy Canon piaci súlyával, márkaerejével megmutatja a lelkes fotósoknak hogy ilyen a milc, mint az M széria. Vagyis egy elég felejtős dolog, azt sugalják ilyen termékkel, legyen amatőr vagy profi ha komolyan gondolja jobban jár inkább a dslr-el és ezt sokan simán elhiszik. Aztán a szokásos, (amiért egyik okaként én is váltottam) nagy, nehéz, otthon marad. Sógorom akart venni Canon dslrt, mert az A fényképezőgép, tükrös és Canon... Inkább odaadtam a dslr-em, próbálja ki mielőtt bevásárolna. Kipróbálta, nagyon tetszett neki. Egy éve volt ez, aztán néha kérdezem, de alig készít képet vele mert nagy, nehéz cipelni, így otthon marad, inkább mobiltelefon, vagy ha kell fényképelőgép akkor a felesége kompaktját viszik.
Ahogy látom a statisztikát a milc évek óta stagnál, ennyi embert érdekel, dslr meg apránként csökken. Egyik sem örvendetes, mert talán az árakat számunkra csökkentené ha a cserélhető obis rendszerek növekednének a kompaktok rovására.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest