- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz
neato3loco #30 üzenetére
WaW 2 jönne.
Tudom lehetetlen, mert Treyarch féle, szóval semmiképp sem lehetne egy évre rá, meg szerintem még úgy is lovagolnak ezen a jelen-jövő vonalon.
-
csongi
veterán
Kivancsi leszek 6 honapnal tovabb tart e az erdeklodes a jatekra. A mostanin is panganak a szerverek, egyes jatekmodok, szinte elerhetetlenek. Ez a motor fabrikalas, nem tud ujjat mutatni, el laposodott ez a szeria. Kar erte. A zombi mod tetszik a videok alapjan az hozhat ujra szorakozast.
-
tibaimp
nagyúr
Az fps drasztikus csökkenése kérdésben maximálisan egyetértek, mondjuk a gta5 esetében nem olyan zavaró, hogy ne lehetne játszani (vagy én megszoktam
) de alapvetően igazad van.
A 144fps --> 144Hz az a jövő, mondjuk úgy 3-4 év múlva elérhető árban lesz hozzá mondjuk úgy, minden, addig meg...
-
ribizly
veterán
-
ribizly
veterán
Kíváncsi leszek a véleményedre. Amikor fps szám körüli vita merül fel mindig ezt a tesztet szoktam mutogatni, mert nagyon szépen látszik a különbség.
Na most, ha ezt megláttad és elkezd igényed lenni rá, hogy meglegyen a 60, ahol csak lehet (akár a minőség lerontásával), akkor majd képzeld el milyen lehet mindez 144Hz-en 144 fps-el... Sajnos még nincs itthon nekem sem ilyen, de van haverom, aki már abban tolja és mondjuk úgy "rákapott a szerre".A furcsaság az, hogy amíg a PC-s világ a 60+ felé tart, miért indultak el a konzolok a másik irányba? Nyilván kevés az erőforrás és Tv sincs nagyon ami tudna 50-60 Hz feletti bemenetet szépen megjeleníteni...
-
ribizly
veterán
Egyszerűen más az élmény. Amúgy alapvetően 2 probléma szokott lenni:
1. Nagyobb fps drop (pl. 60 -> 45, 30 -> 18, stb.). Na ezeket mindenki megérzi. Ez amikor laggol a játék, de alapvetően játszható. Pl. az MKX-ben az alap 60-ról leugrik a kép 30-ra minden egyes X-Ray-nél (ezt mára már javították valamennyire), de az annyira zavaró, hogy nem is bírtam vele játszani!
2. Ha nagyon megszoktál egy fps-t (60) és attól jelentősen eltérnek (30).
Amúgy ha az a 30 fps stabil, akkor az nem olyan nagy baj, csak nem annyira folyamatos a kép, hiszen fele annyi képkockát kapsz, ami egy kompetitív FPS-nél lehet bizonyos esetekben hátrány... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
neato3loco #18 üzenetére
Az előző generációs kiadásra gondolt.
-
tibaimp
nagyúr
Igaz nem nekem írtad, de megnéztem.
Érdekes, nem is gondoltam volna. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ilyen szintű "akadást" a saját gépemen játék közbe (sima szingli) nem tapasztaltam akkor sem, mikor a vga nem bírta csak 30 körüli fps-el, szóval kicsit csalóka az oldal. Pl a gta5-öt tolom itthon, és az fps 85-27 között változik attól függően, hogy épp milyen a táj (esik az eső, este van, fények, stb.), tény, hogy nem olyan folyamatos a gém, de simán játszható 27 fps-en is.
OK értem, hogy egy ehhez képet totál pörgős multi akció teljesen más, így végül is el tudom fogadni a 60 fps vagy az közli kritériumot. -
ribizly
veterán
Tessék itt kicsit állítgatni a paramétereket és meglátod mi a különbség: https://frames-per-second.appspot.com
Annyit javasolnék, hogy kapcsold ki a blur-t és a háttér mozgását is fixáld. Utána a két mozgó objektumnál meg tudod vizsgálni mi is a különbség a 30 és a 60 fps között. -
HD5570
aktív tag
Következő hír az lesz,hogy inkább mégse jelenik meg előző generációra.
-
AAAgold
senior tag
érthető döntés: biznisz
-
haxiboy
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #5 üzenetére
Egyéb haszna? Akkor is történik változás amikor te azt nem látod a képernyőn, minél több képkockát látsz annál nagyobb eséllyel találod el pontosan az ellenfelet.
-
laceszgamer
addikt
Tuti lesz aki így is megveszi, legtöbben a multi miatt veszik, és aki nem akar vagy nem tud egy uj konzolra beruházni, de egy játék néha elefér, az úgy is emgveszi.
Aztán azon se csodálkoznék, ha kicsit később a single is kijönne persze letölthető tartalomként is külön fizetve.
-
v!ct0y
veterán
Pc-n se futott jobban a beta
-
tibaimp
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #5 üzenetére
OK, köszi.
-
trufa12
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #5 üzenetére
Régen azért bírtam eladni jókor jó áron az akkori gépem mert kellett 1 srácnak hogy a cod 140 fps-el menjen
nah mondom megnézzük , ment az vagy 150-elvitte is.
Ennyiből hálás vagyok a codnak .. amúgy meg az 1-2 őt végig toltam jó is volt, de ennyi .
-
ribizly
veterán
Van különbség, de nem akarok senkit sem győzködni. Persze jó kérdés, hogy egy konzolos játéknál controller-el mennyire számít, hogy mennyire érezhető vagy mennyi előnyt/hátrányt jelent a 30/60fps. Mert PC-n egérrel még oké, hogy érezhető a különbség. Amit nem értek, hogy miért nem 60fps XBOX360/PS3-on a multi, ahogy eddig akár a grafika komolyabb rovására...? Persze értem én, hogy vegyen mindenki nextGen-t, de csak ezért nem annyira éri meg, mert majdnem minden más is megjelenik még ezekre a gépekre. Mondom mindezt úgy, hogy PS2 és XBOX360 is volt itthon, de végül (természetesen) a PC mellett kötöttem ki...
-
Gainka
őstag
Jol irod cod2-be en siman eszre vettem ha fix 125-250 vagy 333 ra allitottam az fps-t. Nem lefogva az fpst meg jatszhatatlan volt
. Aki ezt meg nem tudta az alap 90 fpsel jatszott.
Mai játékoknal pl a bf4-nel vsync fix 60 es igy tudok jatszani ki engedve tul laggos nekem. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Carentan.
És pont COD1-nél baromi fontos volt az FPS, mert a Q3 motor miatt, amit használt, minél magasabb volt az FPS-ed, annál magasabbra tudtál pl. ugrani (nagyon leegyszerűsítve a dolgot).Most pedig a 60fps inkább azért fontos, mert folyékonyabb tőle a mozgás, jobb a játékélmény. Egyéb haszna nem tudom, hogy van-e, a mostani kompetitív multi játékokat nagyon nem veszem már komolyan, nem úgy mint anno a COD1-et.
(Ha valahol hülyeséget írtam volna, valaki majd úgyis kijavít.)
-
tibaimp
nagyúr
Hülye kérdés lesz, előre leszögezem és nem tudom, nem tapasztaltam azért kérdezem:
A multiban a 30 és a 60 fps között olyan nagy a különbség, pl többször lelőnek, vagy te lősz le több embert, vagy miért kell ez?
Évekkel korábban is volt már hasonló muli lövöldözős, azokkal még toltam én is jó kis hálópartikon haverokkal (cod 1 carantén pálya (nem tudom, hogy kell leírni) vagy a CS vagy mi volt), de ott fel sem merült ez a 30-60 fps, csak az elmúlt években olvasom...Akkor most mi van?
-
RyanGiggs
őstag
Se kampány, se 60 fps!
Na ennek tudatában ha ezt valaki megveszi teljes áron, annak igencsak elmentek otthonról. -
oriic
HÁZIGAZDA
A lépést annyira nem értem, mert nem valószínű, hogy szebb lesz mint AW, az meg ugye tudtommal 60 FPS-el megy prevgenen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest