Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt ugye vagod, hogy most nem nyelveket, hanem API-kat/IDE-ket hasonlitottal ossze? (Egyebkent szerintem VC-ben vmit rosszul csinaltal (gondolom a szokasosan alapos felkeszitest kaptad a Siemensnel (Hogy egy kb megtortent esetet idezzek: "Lattal mar olyat? Nem? De a nevet mar hallottad? Az jo, akkor matol te vagy a tema szakertoje."
)), mert egy dialogot vagy akarmit kirakni az tenyleg kb egy sor.)A Delphivel egyebkent az a legnagyobb baj, hogy az nagyreszt egy nem letezo nyelv: alig van platform, amire letezik egyaltalan fordito, nincsenek hozza headerek, nincs semmi, valamint ha az embernek mar meglevo koddal kell foglalkoznia, akkor az jo esellyel C v C++ lesz (vagy valamilyen scriptnyelv: Perl, Python, akarmi).
-
Beaver
csendes tag
Ha az alap Win32 apire gondolsz, akkor igazad van, az ilyen szempontbol halál. De azért a mai modern megoldások (dotnet) kb a delphi egyszerűségéhez közelítenek már sztem.
Én csak annyit foglalkoztam a delphivel hogy megcsináltam egy félévet (kiváló eredménnyel

) az egyetemen, de én már a pascalt se szerettem sose, nekem valahogy baromi kényelmetlen, a delphi megoldásaitól sem voltam elragadtatva. Igaz az új verziókat nem ismerem, 7esbe dolgoztam. -
"Ha van rá igény, és kiváncsiság, és a szerző beleegyezését adja, én mindig bekommentelem az egyes programok Delphis megfelelőjét, hogy lássuk, ott mennyivel egyszerübb és gyorsabb, rövidebb."
Na ez egy jó ötlet. Egyébként akkor is megteheted, ha a szerző nem egyezik bele, ugyanis bárki kommentelhet a topikban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)), mert egy dialogot vagy akarmit kirakni az tenyleg kb egy sor.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)