Új hozzászólás Aktív témák
-
Erről a C64-es pályafutásom jut eszembe, ahol Assembly-ben kellett programozni, hogy elfogadható sebességgel fusson minden. Na, ott megtanultuk az optimalizálást, mind sebesség, mind méret tekintetében. Sőt, sokszor mi magunk, magából a kész programból generáltunk le hatalmas kódrészeket. Azok a régi szép idők...
-
Andie
őstag
Én sok nyelven "tudok" programozni (basic, assembly, pascal, PLsql, cobol, progress, forms, plusz a script nyelvek, akár unixon, stb), a Delphi csak a kedvencem. Ezt is müvelem talán legmagasabb fokon. Úgyhogy szivesen tanulok újakat, hisz sosem tudni, melyik feladathoz melyik lesz a legmegfelelőbb. Épp ezért örömmel veszem a JAVAs tanácsodat, azt úgyis meg akartam már nézni közelebbről (elég sok állásnál kérik).
-
Andie
őstag
Na, hát pont erre gondoltam, hisz itt ütköznek a vélemények. A flame elkerülésével remélem sikerül egy jó kis összevetést csinálni majd.
Én most is 7-esben dolgozok, ha csak lehet, egyelőre nincs szükség a nagyobb verziókra.
Én szeretem és imádom, pikkpakk megoldok benne mindent, mégha addig ismeretlen is a feladat. VC6.0 volt anno a kezem alatt, hát hiába raktam én le egy radioboxot, vagy memo-t a formra, még fél órát kellett programozni ahhoz, hogy a pöttyök meg is jelenjenek benne, vagy a memóban a szöveg szépen látszódjon. Egy memo.savetofile ('akármi.txt') meg C-ben kb 50 sor, pointerekkel, virtuális változókkal, agyrémmel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest