Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz emvy #113 üzenetére

Nekem egy órán át is magyarázhatták, mert azt, hogy mi az oop lényege, azt felfogtam én 10 percnél hamarabb is.
    Kicsit félreérthető volt a hsz-em. Úgy értettem, hogy mikor az objektum orientált programozáshoz értünk ezzel a gyorstalpaló C++ (ajánlottan választható) tárgyban, akkor jöttem rá, hogy tényleg okos döntés volt részemről, hogy nem informatika karra iratkoztam be az egyetemre, hanem építőmérnöknek. :))
    Tehát nálam itt lépte túl a hobbi szintjén élvezhető informatika az "Á, ez már túl bonyolult." stádiumát, és lépett át a "Milyen jó, hogy nem kell paráznom amiatt, hogy ez nekem kezd magas lenni." státuszba.
    Amúgy ebből a tárgyból így is 5-ösre zártak le, hogy megmondtam a tanárnak az OOP-nál, hogy: "Na jó, én ZH-ra még bejövök, talán órákra is mert ráérek és előtte is, utána is itt van órám az épületben, de tulajdonképp innentől kezdve 'feladtam' a dolgot." :))
    Na ettől persze ha informatika karon lennék, lehet hogy még jobban is remekelnék azóta azon a szakterületen, mint ezen, ahol most vagyok, sosem lehet tudni. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák