Új hozzászólás Aktív témák
-
divrapier
tag
válasz
MrSealRD #113 üzenetére
Most nincs oracle a gépemen, sajnos nem tudom tesztelni. csak a dbms kell meg a .net és kész. meg persze a megfelelő beállítások, hogy el tudd érni.
El lehet játszani a Data/Add new datasource--al is, aki szeret kattintgatni.
Milyen komponensekre van szükség a formon?
datagridview?Miért kellene bármilyen komponens a formon ehhez? amit szeretnél, azt raksz rá.
-
hobizsolti
csendes tag
ennek a példának szerintem nincs értelme. két osztályt létrehozni csak azért, hogy legyen egy ugyanolyan nevű különböző szerepű függvény? legyen a két függvénynek különböző neve. +: öröklődés a kettő között? öröklődést a hasonló, egy családba tartozó osztályok összekapcsolására, az ős implementáció újrahasznosítására használunk. nem erre. itt nincs semmi közös, csak egy függvény neve. remélem nem gondoltad komolyan.
-
divrapier
tag
Tényleg elég tömör a függvényekről szóló rész, de ha megnézed az osztályokat méggyorsabban lerendeztem
. Viszont van egy "tervezett anyagok" rész a legvégén, és ott az osztályok, függvények az egyik pont, ahol részletesebben tárgyalnám.
"A void nem azt jelzi, hogy milyen típusú a függvény, hanem pontosan azt jelenti, hogy nincs visszatérési értéke a függvénynek." - tényleg félreérthető, majd átfogalmazom.
Köszönöm az észrevételeidet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest