Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Találtgyerek #28 üzenetére
meghajtanám Norbi narancs-fekete BMW-jét
-
Találtgyerek
veterán
válasz
- = Zk = - #27 üzenetére
Hát annak én is nagyon örülnék.
-
- = Zk = -
félisten
remélem 2010/2011-es WTCC is lesz benne
...
-
Mukorka
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #25 üzenetére
Nem hiszem. Ez a jellegű hiány a motorban van, a felvevéstől legfeljebb szaggatna de azzal nincs gond a videó alapján. Feltételezem hogy nem egy gagyi géppel rögzítik ezt és mivel más autos játék felvételén nincs ilyen így ez biztos hogy eleve ilyen jelenleg.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Feruendios #10 üzenetére
Átírtam, köszi a kiigazítást. És beletettem egy hosszabb videót is, amiben már több versenyosztályból láthatunk ízelítőt.
-
Mappa
addikt
válasz
Találtgyerek #20 üzenetére
[link]
lesz itt minden
-
Találtgyerek
veterán
Nagyon jó lesz,viszont valaki nem tudja véletlenül milyen kategóriák lesznek benne?
Eddig jó formán csak Formula autókat láttam meg egyszer egy DTM-es Audit.
Lesz esetleg WTCC vagy valami más? -
zuchy
őstag
Remélem a hangokon még fognak csiszolni, mert maga a hang az jó, de az átmenetek nem igazán. Gondolok itt nincs gáz - van gázra. Illetve ha nem telibe nyomom akkor nem telibe üvölt a kocsi. Mintha ilyen darabokból lenne összerakva. De hát ezért pre-alfa még.
-
Mappa
addikt
tipikus, utolsókból az első videó....
-
imibogyo
veterán
válasz
superTibcsi #16 üzenetére
Hát ez szerintem nagyon relatív.
Nekem például a kormány sem kellene a monitorra, mert akkor két kormányt és két kezet látok vezetés közben?
A legjobb megoldás persze a ki-be kapcsolgatható verzió lenne, ahol mindenki eldönthetné, hogy szeretné-e látni, vagy sem.
-
superTibcsi
aktív tag
A végleges verzióban azért remélem látszik majd a kéz is ami a kormányt tekergeti...
-
HollyBoni
veterán
Szép nagyon,fizika jó,de nekem a motorhang az nagyon nem tetszik.
-
Normi™
őstag
Ez nagyon szép lesz,nekem majd meg kell szoknom a kéz nélküli kormányt,de ahogy nézem hamar sikerülni fog,másra fogok figyelni
-
Ventur@
senior tag
(#7) eL Geri: Igen, ezért gondoltam én is, hogy a Shift motorja van alatt, mivel ha jól láttam a weboldalon, akkor a fejlesztő Slightly Mad Studios, akik a Shift szériát készítették.
De Mukora és M3Ny3'T a próféta szóljon belőletek
.
Feruendios: Ha lesz olyan pc-re, mint a FM 4 vagy a GT5 konzolra (hangulat, autópark, grafika, hangok. Vagyis minden
), akkor bánja a fene, hogy nem pc exkluzív lesz
.
-
Feruendios
tag
Továbbra is felhívnám a figyelmet EZ NEM PC EXKLUZÍV JÁTÉK!!!
@robsquires: @WMDCars Will this be released as a console game (PS3/360) or just on PC platform?” <- PC, WiiU, 360, PS3 (PC for now)
-
M3Ny3'T
senior tag
Elvileg saját fejlesztésű Engine, a DX11 minden jóságával.
Hatalmas piros pont, hogy az AI bizony képes hibázni és nem a mézesmadzagon húzzák végig a pályán, mint sok más játékok esetén.
Jól néz ki, a fizika is látszólag rendben lesz, csak kicsit kihaltak a pályák, de ez még ugye csak Pre-Alpha. Jó lesz ez! -
anulu
félisten
nos. nem érdekel, ha 80 GB is lesz a játék, de kérném belepakolni minél több pályát / autó és verseny szériát! ez végre egy olyan program, amiért a konzolosok is csöpöghetnek. ha nem rontják el valamivel, simán lehet ez a PC-sek GT5 / FM4-e!
-
imibogyo
veterán
Ez videó már sokkal többet mutat a tényleges játékból, mint az eddigiek. Szerintem nagyon sokat fejlődött.
Lehet tényleg még most kellene beleszállni, egy komolyabb pénzmaggal.
-
Ventur@
senior tag
Meggyőző...nagyon is és ez még csak pre-alpha, ha jól láttam. Várjuk szeretettel
.
Milyen grafikai engine dolgozik ez alatt (nekem olyan mintha, az NFS: Shift (2?) motorja lenne)? Valami saját fejlesztés? Remélem modolható lesz, mint az rFactor
.
-
D.Orion
veterán
Még nem késő beleadni némi pénzt.
-
Mukorka
addikt
Szépnek is tűnik, szerintem jó game lesz.
-
sakeee82
aktív tag
Atya eg! Kegyetlen game van szuletoben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest