Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Az átlag sokkal több ember , mint az akinek a felsoroltakon kivül bármi másra is kéne a pc.
Ezt csak te gondolod így. A 7 éves húgom is több feladatra használja.
Az egyetlen rendszer ami semmire nem jó , csak "szuper kis országunkban " és más hasonlóan szegény országokban elterjedt , mert olcsobb mint az Alma
És ezt miből gondolod?
és nem kell hozzá olyan tudás , mint mondjuk egy linuxhoz. ( ahhoz már picit érteni is kell )
Először azt mondod, hogy az emberek teljesen hülyék, ezért nem kell nekik pc. Aztán azt, hogy a windows sz*r, mert a teljesen hülyék is tudják bizonyos feladatokra használni..... érzed az ellentmondást?
Feljebb irta valaki hogy amerika fele osx-et használ. Mert megteheti.
Ezt gondolom valami alma reklámban láttad, mert a valóság nagyon más...
És igazuk is van , mert otthonra tökéletes , és a a windows egy osx mellett nem is nevezhető "os nek"
Szerintem olvass kicsit utána miket beszélsz..... Ködös tekintetedet elhomályosítja egy megrágcsált alma..
és nem azért mondom mert hu de apple fanataic vagyok , van Apple-öm , és van Win pc-m is , az Apple előtt ülni öröm , a win előtt kényszer. És nem azért mert szép fehér. Hanem mert az TÉNYLEG JÓ.
Elmondanád nekem mi az az ok amiért az osx "tényleg jó", a win meg nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest