Új hozzászólás Aktív témák
-
imrrr2
csendes tag
Üdv!
Nem hangulatkeltés végett, főleg, hogy jelenleg is a készülékeim nagyrészt almák, de van egy "érdekes" cikk, amit tényleg csak az olvasson el akit nem hat meg a dolog, mert eléggé szétszedik az új telót.
Szerintem minden mobilról lehetne ilyet írni, és ha jól látom pár készülékről született ilyen jellegű bejegyzés.Itt a link: http://www.clikk.hu/nem-az-iphone-x-lett-a-legjobban-sikerult-mobil/
-
villamos
őstag
Igazi kontár munka. Nem elég, hogy csiszolókoronggal esik neki, de még a satut sem rögzítette, persze hogy ferde lett.
-
Jövőre már nem lesz "revolutionary!"
-
válasz
dragon1993 #8 üzenetére
És még engem basztatnak ha pózer népművészeti adagedénynek nevezem a usereket.
-
Mi ez a kontármunka kérem, ripityára törte a kijelzőt, BARBÁR! Szép simán, lassan, a szifont puha anyagba fogva kell dolgozni! Ja, és egy designos lyukat is lehetne gyémántfúróval a felső részébe aplikálni, hogy praktikusan nyakban hordható legyen a teló.
Látszik, hogy Dzsobsz már átigazolt és odafent tervezi a szifonokat...
-
bkercso
nagyúr
Én azért akkor már olyan satut vettem volna, amin van gumiréteg, hogy ne karcolja össze a telefont!
-
gilfoyle
őstag
Nagyon beteg.
De tényleg jobb így, sokkal egyedibb. -
dragon1993
őstag
válasz
Klaus Duran #5 üzenetére
Ha mögé nézel a soroknak akkor igaza van.
Azért jó a kivágás, mert a káva nélküli telefonok között is messziről látszik, hogy iPhoneod van. -
ncc1701
veterán
Lemezvágó olló jobb lett volna.
-
-
-igu-
veterán
Emberünk nem okos.
Védőkesztyű nélkül... -
törölt tag
Barbár tett.
Igaz, erről elfelejtettem kikérni a két, kalapáccsal, működés közben szétvert HDD-m véleményét.
Adatmegsemmisítés címén követtem el félholt lemezeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest