Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
Ja csak amikor a haverokkal mentek majd pl egy balatonkort, es az akinek gps-es km oraja van pontos tehat barometrikus magassagmeressel annak fele annyi szintemelkedest fog mutatni mint neked, vagy pl sebesseg, erdoben egy lejtőn neked telefonnal majd lesznek 80-90kmh max sebessegek😀
De ha ez jo igy neked...
Meresnek az a lényege h valamennyire-minnel jobban pontos legyen, na a telefonos meres minden csak nem pontos
Nameg sokan hasznalnak folyamatos pedal fordulat, sebesseg es pulzus merest-kijelzest, strava mobillal egyiket se tudja -
Bathalsar
aktív tag
Eleinte én is telefonnal és Strava-val (ANT+ szenzorokkal) közlekedtem. Valamivel többért vettem egy biztonságosnak mondott tokot, de folyamatosan bennem volt, hogy bármikor baj lehet.
Azóta egy alsó kategóriás Bryton-nal tekerek. Nagyon jól helyettesíti a telefont, de igazából három dolgot nyertem vele: nem kell figyeljem a mobil töltöttségét, nem féltem annyira az eszközt, és folyamatosan látom az adatokat a kijelzőn. (Leginkább pulzust figyelem.)
Egyetlen dolog hiányzik, az pedig a navigáció. De szerencsére ritkán járok olyan utakon, ahova kell.
-
Kisszidi
csendes tag
Megnézném hogyan teljesít egy Ironmanen az Alis tokba rakott telefon. Biztos bejönne neki egy ír esős vagy egy tenerifei 42 fokos kaland. Az aero vázon külön jól mutatna, majd azt mondjuk spoiler.
"Ez most minek?" Azért, mert van igény a jobbra. Lehet Aldis és Ralph Lauren inget is viselni, de bárki beláthatja, hogy nem ugyanaz az érzés.Bryton:
Amikor a kormányra rögzített telefont szándékoztam lecserélni egy élhetőbb megoldásra, a Bryton volt a fő jelölt. Aztán olvastam pár negatív véleményt és a hasznavehetetlenként jellemzett vevőszolgálat sem gerjesztett túl nagy bizalmat. Végül felnéztem az oldalukra megnézni, milyen frissítések, vannak, megpróbáltam letölteni az egyik szoftverüket, hiba. Aztán több letöltésnél ugyanez. Mondom ez így komolytalan, így lett Garmin, amit nem bántam meg. Minden működik, ahogy az ember elvárja.Ez a Bryton pont olyan, mint a Siroko szemüvegek: szép, ígéretes, amíg nem találkozol komolyabb tervezési munka eredményével.
-
Fall-N
veterán
Viccelsz? Ki akar egy óriási telefont cipelni a kormányon? Főleg a mai nagy tepsik korában
A különböző szenzorok támogatása is plusz érv mellettük. Nem minden telefonban van ANT+. Meg ezek időtállóbbak, mint a telefon. Arról nem is beszélve, hogy aktív GPS használat mellett nem sokáig bírja egy telefon sem.Az OLED kijelzők meg szépen be is égnek a ritkán frissülő pixelek miatt és a napfény sem hiszem hogy túl jót tesz a telefonnak.
Wombath: Tetszett a teszt, szívesen látnék iGPSPORT tesztet is, azok is elég jó ár/érték arányú kütyüket gyártanak, hasonlóan kedvező áron és az online piactereken is lehet hozzájuk kapni olcsón kiegészítőket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest