Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Valószínűleg így van (legalábbis én is így gondolom), de mivel más is felvetett nemrég hasonló kérdést és nem kapott konkrét választ, ezért gondoltam megkérdezem én is olyan személytől, akinek van már ilyen eszköze és hátha tud rá választ adni. Mondjuk az még jobb lenne, ha választható lenne, mennyi legyen töltés során a maximum áramerősség.
-
ArthurShelby
addikt
75ezer Ft-tal (mármint ennyire alkudtam le). Elvileg sosem használt, anno a porsche-hoz vették a pohu-nál.
A feleség nagyon kedves volt, szimpatikusak voltunk egymásnak (anya fia szinten, vonzódás nem volt), jót beszélgettünk: építőipari cégük van, és épp felújítanak (sváb hegy, rohadt nagy családi ház), és panaszkodott a munkások minőségére. Sajnos a porsche-t nem láttam, gondolom a férj azzal járkált épp valahol.
-
dethroner
veterán
Szuper. De a kijelzőn ugye ahogy írtam 13,1V-ot mutat, de ha kihúzom a hálózatból a töltőt majd visszadugom, akkor már csak 12,7V-ot mutat amíg nem indítom újra a töltést. Ez normális? Sajna nincs multiméterem, nem tudom ellenőrizni. De akkor a hétvégén szánok rá bőven időt és töltöm. Amúgy ez egy ütközés miatt elromlott aksi, 2 éves volt és teljesen frankón pöccre indult, de egy ütközés után pár napig még indított, majd pár nap múlva már a kürt is csak nyekegett. Lehet valami belső fizikai sérülése lett.
-
tibcsiworld
aktív tag
Ha töltőn van, 12,8V-on vagy 13,1-en tartja. Kb. naponta 1x felnyomja 14,4-ig. (a 3,8A-es tuti) A szulfátosodás 12,4V alatt kezdődik. tehát ha töltőn van, nem esik 12,4V alá. Ebből következik, hogy a töltő nem szulfátosodik.
Nekem téli időben folyamatosan töltőn van. Igaz, kb. 10 másodperc nekem a művelet. -
Gézengúz
addikt
Hogy? Hát kipróbáltam, rengeteg dolgon van hosszú gombnyomásra más funkció. Eszembe jutott, hogy hátha tud valami extrát, hát tud.
Inhouse
Hát ezen a ráragasztott papír alatt ott van a 6 műanyag csavar. Csak mint írtam az utóbbi akkujaimon nem volt, így nem is volt eszemben.
KutyiHU
Azt hittem egyértelmű, vízhiányos volt, szimplán csak ennyi.
Laybee
És erre a szuper megállapításra, hogy jutottál?
-
-
Inhouse
őstag
A JÁSZ-okon is rajta volt még pár éve. Az ő kódolt dátumuk is kaotikus, logika nem sok van eddig benne...ezt is csak kb abból tudjuk, hogy adott évben milyen jelzéssel érkeznek az újak.
Nekiálltam a Johnson-osokét is felderíteni, aztán a sokadik egymásnak ellentmondó táblázat után, amikor nem értettem, hogy is lehet egy használta akkuról eldönteni, hogy most akkor az 2018-as, vagy 2021-es (csak tippeltem), inkább elengedtem...
Egyébként nem is egy kód van az akkukon, hanem általában 2-3 jó hosszú. A gyártónak fontos infók ezek, nem a fogyasztónak.
Hasonló ez a kódolgatás, mint az elektronikában az SMD alkatrészeken. Még ha el is férne rajta a neve, nem...ők inkább kitaláltnak egy kódot. Erre a kódra vagy lesz találatod, vagy nem. Aztán, ha már tudod, hogy mi is az, akkor néha a PDF utolsó lapján értelmezik, hogy mi is a kód...csak ahhoz kéne tudnod, hogy mi az...Itt főleg az IC-kről van szó, még a tranzisztorok és diódák hagyján, arra van táblázat...bár ott meg több esélyes, hogy az adott kód alatt mi is lehet...
-
Soma01
veterán
Nekem most a Varta black 5 évet ment. De fura, mert lehet tölteni, töltés után a boltos ráterhelt a villával 3x is és 11 volt alá nem esett. Azt mondta, jó, mehet vissza a kocsiba. 400 A az indítója papíron, most a műszer 310-et mutat. Volt egy másik boltos, aki szerint ez már rossz, mert 5 éves. Vegyek újat.
Nem tudom, lehet e bízni benne?
Neked milyen akksid volt 4 évig?
Az autós témában a Rocketet nagyon ajánlják. De itt most csak Varta black meg Bosch power line (S4?) volt, ami jó áron is volt. 25k, 480 ill. 460 A indítóval, 56 ill. 55 Ah-s kapacitással. -
op9
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Assetto Corsa Competizione
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Politikai mémek
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest