Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Hunter
tag
Nincs reális összehasonlítási alapom, ezelőtt egy Nokia Lumia 1020 volt nálam használatban, meg egy Motorola Defy+. Meg voltam velük elégedve, mindkettő kompakt volt szuper kamerával. A Defy- t az akkumulátora és a kora miatt engedtem el. Random eldobta a hálózatot, újraindult, fagyott, szóval telefonálásra alkalmatlan állapotba került. A Lumiát meg beszántották, azóta nincs is Nokia telefon, csak ráírják minden szedett vedett kínai szarra. Ezért próbáltam ki ezt a Saomit, ha már kínai, akkor minőségi bóvli legyen. Végül is kellemesen csalódtam, de itt is igaz hogy csak az első szériás Xiaomik voltak ár-érték bajnokok, mostanra ez a márka is lezüllött, belefulladt a mohóság és a profit bűzös mocsarába. Millió és egy fajta van belőlük, holott minimális különbséggel ugyanaz a készülék, ha valamiben kevesebbet nyújt, azt alacsonyabb számmal jelölik, de ha másban meg többet, akkor lesz belőle egy plusz.Esetleg Pro. Ha meg minden benne van, az a Pro-Max Ultra -Plusz.
Szerencsétlen átlagpolgár meg választhat, hogy mit visz haza: ötgés, ultramodern technikát két év főverzió frissítéssel, mindenféle kacattal a dobozban, vagy kacat nélküli csodát ötévnyi biztonsággal, amit három év után szándékosan belassítanak, hogy megvegye az újabb félmilliós kütyüt. Nem jó. -
Jack Hunter
tag
Ezzel engem is megleptél.
Egészen eddig abban a hitben voltam, hogy 695- ös van a Xiaomi 9 SE ben. Pedig határozottan emlékszem rá amikor az ügyintéző asszonyka darálta a tulajdonságokat, akkor ezt mondta. Direkt azért vettem meg, mert igen tetszetős, formás, kellemes megjelenésű volt, és látszott rajta hogy mindenre is lehet használni. Meg hát a telefon se volt rossz.
-
Jack Hunter
tag
Saomi 9-est használok, ebben is 695- ös proci van, 6 GB rammal. Több oldal megnyitásakor is használható marad, YouTube a háttérben+ navigáció simán megy, akkor röcög kicsit, amikor visszatérek a kezdőoldalra.Fagyásokkal nem találkoztam a négy év alatt, kamera rögtön indul, lezárt képernyőről is. Igaz, ennek még gyári az agya, nincs széttúrva.
Miuit szeretem, mert teljesen személyre szabható a megjelenés, és utálom, mert általában amit keresek, az az almenü lehetőségeinek a további beállítások opciójában érhető el.
Reggeli automatikus bekapcsolásnál csak a feloldást követően bootol be teljesen a készülék (miért???)ilyenkor hagyom egy percet amíg betölt, utána minden jó.
Szokni kell, hogy minden letöltött alkalmazást be kell állítani hogy ne fusson a háttérben, akkor nem zabálja az akkut,és nem fulladok bele a felesleges értesítésekbe.
Egyedül azért gondolkodom a váltáson, mert a legutóbbi biztonsági frissítés 2021- es. Kicsit parázok tőle, mert folyamatosan fizetek a telóval, meg megy a netbank, meg mindenféle pénzügy, viszont nincs olyan teló újonnan 150 ezer körül amiben megvan a 3 teljes értékű kamera( telés, ultraszéles, zoom) amoled kijelzős, és nem tepsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Sony TA FE530R
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- TP-Link HX220 WIFI AP ÚJ BONTATLAN.
- GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest