- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
breiner
aktív tag
Up!
-
breiner
aktív tag
D1Rect: kijavítottam
mexicanraven: Tomi lehet arra fogja használni csak egy hálókártya driver kell amit ha jól emlékszek le is szedet, én pedig gondolkoztam rajta hogy egy kicsit feldobnám a beljeséj meg a külsejét egy kis neon egy kis ledes venti
zH.:nah ő tuti adna neki 150% OC-t
Gergő_:köszííííí
Ice!?: nekem se, meg elfogadta a gép mind kétféle képen -
Snowy_owl
őstag
Nekem is van egy ilyen. Ha jól sejtem ez egy Dell Optiplex G1. Az a baj vele hogy nincs normális hűtése szegénynek. A 250gigás Samsung vinyóm mindig forró volt benne ami szerintem nem tesz neki jót. Valszeg továbbadom majd valakinek. Ettől függetlenül masszív kis gép és letöltésre tökéletes.
-
kraftxld
félisten
Pont ugyanilyen letöltőgépem volt, 6.4-es rendszervinyó XP-vel, benne egy sata raid kártya 2 db 200 gigás vinyóval, raid0-ban. Teljesen jól végezte a dolgát, igaz a házban már nem sok hely maradt.
-
Gergő_
őstag
szép tapétád van
-
zH.
senior tag
Adjátok oda bacsis-nak ,majd ő gondoskodik róla!
-
mexicanraven
senior tag
Ez az ENIAC méretét tekintve lehetne letöltőgép! Legalábbis szerintem!
Vaaaaagy moddoljátok szét, szerintem Adonyban úgyse sokan foglakoznak ilyesmivel és ha már ingyen volt úgy se számít ha netán vmit elbarmoltok!
-
"láb sérülésem"=>lábsérülésem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest