- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
2db 2,5TB-os Green-em szállt el 2 hét különbséggel nem olyan régen, nem javaslom 24/7-re. alapvetően a desktop hdd-ket nem 24/7-re tervezik. az, ha találsz egy olyan kombót, amit lehet hajtani, az nettó kész szerencse (bár nem is olyan ritka). vagy rászánsz sok ezerrel többet a RED/Raid Edition-re, vagy a köztes megoldás, h picit kevesebb adat, de RAID-1 tükör ahol csak lehet (én ezt preferálom).
-
anulu
félisten
válasz
CPT.Pirk #110 üzenetére
na én pont a Steammel szenvedtem hasonlónál, mert a Dead Island nem volt hajlandó elindulni, amikor a Saved Games is redirectelve volt. úgyhogy ott kellett hegeszteni nem keveset. erősen sajnálom, hogy ami van az vagy értelmes és stabil (nálam!, tudom, h sokan szidják), és veszett módon drága (Origin), vagy megfizethető de a mai napig kb a nukleáris hulladék szintjén van megbízhatóságban (Steam).
cloud save nem lenne megoldás? vagy a játékok nem támogatják? sajna linuxos Steamet semennyire nem ismerem, fogalmam sincs, h mit hol tárol.
-
anulu
félisten
a pobléma ezzel az, hogy ha a tracker nem jól kezeli, vagy régi a kliens (ott fordult elő gyakran), akkor teljesen off-nak érzékeli a server, és ha lenne leecher, akkor sem dob be és a kliens meg nem indítja el. csak akkor kerül aktívba, ha a kliens úgy gondolja, hogy queue-ban ott jár, hogy mehet. csak akkor meg leecher nem biztos van. remélem, érthető, amit ki akartam ebből hozni
nekem TP-Link router van (pontos típust most nem tudom, dobozát meg nem akarom előbányászni, 3 wi-fi antennás, gbites). az előző routerrel komoly bajok voltak már 5 torrent egyszerre történő futásánál is, ennek a sokszorosa sem kottyan meg, nem köt csomót ai IP csomagokra
ut 2.2.1.
mélyebben szívesen megtárgyalom a kérdést, de pü-ben
-
anulu
félisten
ha windowsban gondolkodsz, akkor részemről azt javaslom, hogy egy pici hdd boot-nak meg egyéb vackoknak, és egy nagy adatnak. MBR-rel 2TB-nál nagyobb disket nem tudsz lekezelni (ill a felette levő részt nem is látod), GPT-n látod, ellenben bootolni nem tudsz róla. linuxnál nemtudom, hogy ez hogy van. ha engem kérdezel, akkor win + ntfs
btw, red-re nem adnék ki annyit, amennyivel többe kerül, mint 2 sima uakkora (múltkor valami 80 körül láttam 2,5 tb-set RED-ből, annyiból jó helyen vásárolva raid5-öt (de 1-et biztos) raksz össze ).
-
anulu
félisten
mondjuk 100 torrentből ha folyamatosan van 10-15 aktív, az is tud elég rendes seek time-ot és hdd activity-t generálni még magában is, egy olyat nem is nézve, h mi van akkor, ha egy nagyobb file-t allokál (vagy több nagyobbat egyszerre).
jogos, erősen szét kell választani, csak az pl egy 2 rack-es NAS-nál bajos tud lenni. akkor már egy olyan router, ami tud magában torrentet, és azzal annak a remote management-je is le van tudva, annyival kevesebbet kell hegeszteni a serveren.borotvához: így van
off: 100 torrent napi helyezéshez?
-
anulu
félisten
nem OS függő, amihez hozzászólok
alkalmasint a disk queue is kaphat olyan terhelést (mondjuk FTP-n nem csak R hanem W is van), hogy amiatt fekszik kétvállra (mondjuk 20-25 torrent-et visznek mellette, 128/256kB szeletekkel -> veszettül fog seek-elni). ilyen akárcsak elméleti lehetőség felvetésénél már 7200rpm/32MB cache a minimum, de megkockáztatom, hogy akár 10k rpm is jól jöhet. azok viszont nagyon hangosak tudnak lenni, amivel csökken(het) a mozizás élménye
-
anulu
félisten
"Egyébként megnézném a fejed, ha rákényszerülnél valamiért eredeti formájában használni a Windows8-at"
majd küldök egy fényképet munkahelyről, ok? ott ugyanis "eredeti formájában", Start8 nélkül használom. nem mellesleg itthon is uninstallálva lesz, megtanultam a start menü nélkül élni.
miért zavar a 2 program files (x86 és x64 (sima)) mappa? esetleg x86-on 1? mikor és minek nézel bele? van ott bármi, ami a normál használathoz elengedhetetlen, hogy belenyúljál?
semmivel sem érthető kevésbé nekem ez a cikk, mintha neked kellene win8 registryről olvasnod. nekem a linux file rendszere átláthatatlan.
"Oda kerül minden, ahová kell"
aha. 2 file a /var-ba, 3 .conf a /home-ba, a többi meg szétszórva. nekem az az átláthatatlan.elnézést, nekem ez bemutatónak tűnt, ill (nem fizetett) linux hírdetésnek.
de ok, rendben, elhúztam.
-
anulu
félisten
ami a cikkben le lett írva, azt alkalmasint úgyis össze lehet rakni, hogy nem használunk 3rd party programokat. kicsit cizellálval kellhet egy VLC (ha valaki nem utasítja el az open source cuccokat). RDP van, uTorrentnek van remote kliense. és nagyon még confolni sem kell.
ha nem akaródzik 2 percet rászánni (tényleg 3 kattintás ugyanis) a belső folder sharing bekapcsolására, akkor felrakhat egy filezillát, hogy tudjon transferelni fileokat.
AVG ingyenes.
ha volt valakinek legális (akár az is jó volt, ha 500 ft-ért vettél egy oem kulcsot...) XP+ -a, akkor ott tartunk, hogy max 8e forint, minden más ingyenes.
mondjuk vegyük azt, hogy fent van a win és a linux is a gépen. 7 és 8 alatt uszkve 30 egérkattintásból (amiből jelentős rész a next-ek nyomogatása) megvagy, vagy a terminálon pötyögés az egyszerűbb? ne válaszolj, felesleges.
"20 éve megszoktuk a konstans szopást amiért még fizetni is hajlandóak vagyunk"
azért a fajta kényelmért és megbízhatóságért (5-10 sec boot idő, képtelenség annyira leterhelni, hogy tényleg két vállra feküdjön), amit a W8 nekem jelent, azért igenis hajlandó vagyok fizetni.
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
válasz
Speeedfire #34 üzenetére
hagyjuk, nem akarom elkezdeni sorolni, úgyis csak le lennék szólva...
-
anulu
félisten
pontosan mihez is kell google? elolvastam a cikket, de nem láttam semmi olyat benne, amit egy alap Win8 + 1-2 free programmal ne lehetne összerakni, pilóta vizsga és terminálozás nélkül. és az open source nagy ívben el van kerülve, ami részemről fontos
btw, szeretnék végre látni egy hivatalos statisztikát az említett országokról, mert mindenki ezzel példálózik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- általános iskolai rendszergazda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest