Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Kipróbálták anno a kereskedelmi tévék ezeket az itthon jobbára ismeretlen ótvar műfajokat, és egyből rákapott a szocializmusból felszabadult nép a nyugati imperialista kultúrára. Nem hozzá hülyült a törzsközönség, hanem alapból elég hülye volt, hogy befogadó legyen.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Apollyon #436 üzenetére
Most nem a komolyságra gondoltam, hanem arra, hogy eladások alapján akár igény is lehetne rá.
Bár én pont nem nagyon szoktam Dimmu Borgirt elővenni, de szerintem új sincs DSD-ben.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Apollyon #420 üzenetére
Azért a DSD még a 4K-nál is rétegebb dolog. Pl. Metallicát nem tudok ilyen formátumban beszerezni, pedig egy nagyon sok milliós eladásokat produkáló zenekarról van szó, a 30 éves lemezeikből is 100000 példány fölött adnak el még mindig évente.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Dragon3000 #429 üzenetére
Mióta SSD is van laptopokban, nagyon sokan vannak 120-240 GB-on, és nem vesznek külső HDD-t.
-
Dilikutya
félisten
válasz #65675776 #410 üzenetére
A magyar feliratos tartalom pont nem gátol meg ebben. Élmény szempontjából sok esetben a szinkronért sem lenne kár, mert olyan kiemelkedően jók elvétve vannak, a filmek többsége ugyanúgy nézhető vagy ugyanolyan szar felirattal és szinkronosan is. A Bosszúállók: Végjáték vagy a Godzilla 2 pl. teljesen mindegy. Ugyanakkor pl. késő este akar a tököm feliratot olvasni, meg agyalni, hogy akkor most mit is mondott.
-
Dilikutya
félisten
válasz Dragon3000 #406 üzenetére
Amíg egy torrent feltöltés alatt hőbörögnek, hogy nincs az adott sorozathoz felirat, addig nem is lesz.
És mégis kinek adnák el 4K-ban a Batmant itthon? Az 1080p BD is halott piac.
-
Dilikutya
félisten
válasz Dragon3000 #401 üzenetére
Azért a 43 col minden, csak nem kicsi...
Amúgy mit néz a magyar, ha nem kereskedelmi adót? a 4K BD kínálat elég szegényes, a Netflixen kevés a magyar vonatkozás, meg azért a kínálat sem végtelen. Attól meg nem félnék, hogy rövid időn belül ez javulni fog, amíg a habzó szájúak torrenteken háborognak, hogy nincs a Netflixen valamihez magyar felirat.
-
Dilikutya
félisten
válasz Dragon3000 #387 üzenetére
43 colon az SD tartalom már erősen trágya lehet. Még a BDrip is. Az SD tévéadás meg már "HD ready" tévén is szar, bár ott önmagában a szolgáltatás a gány, egy SD BDrip is szebb, de ha láttál már RTL Klub SD-t, akkor ezzel nem tettük túl magasra a lécet.
-
Dilikutya
félisten
válasz Vigilante #382 üzenetére
Gyenge sávszélesség mondjuk akad bőven, még sok helyen hódít az ADSL. És a 20-30 GB-os film még hagyján... de 1-1 játék a Steam-ről, Originről, akárhonnan ennél jóval több is lehet.
-
Dilikutya
félisten
válasz Dragon3000 #380 üzenetére
Attól az még 720x300 felbontás marad, egy nagy tévén ez az SD ugyanolyan fos, mint a 10 évvel ezelőtti. Meg sokan néznek laptopon, tableten, telefonon filmet, sorozatokat.
-
Dilikutya
félisten
4K.... az 1920x1080 is botrány minőségű, ráadásul premium tartalomnak számít felárért.
Bár ami a tévékben megy, azért igazán nem kár. Fogyatékos főzőműsor, kamuvidéki marhaság, ezerszer ismételt filmek, a retardált valóságshow-król nem is beszélve. Még az ismeretterjesztő csatornákon lenne értelme.
A filmcsatornák is hulladékok, nem csoda, hogy nem tévézek, vacsora mellé néha a film+ ra kapcsolok, állandóan a Banki meló megy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5