- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
"a Fehér Ház helyett például már egy kínai éttermet, a Gyömbér Házat (Ginger House) javasolja a térkép"
Ok, ez így már teljesen korrekt.
Mármint... saját egyéni véleményem szerin teljesen irreleváns, hogy ilyen keresőszavakra milyen véletlenszerű találatokat dob ki, hisz a véletlen tévedés vagy a tudatos rossz szándék szerintem 100%-ban annak az oldlán lakozik, aki begépelt valamit és keresést kezdeményezett. A többit el kéne fogadni úgy, hogy a számítógép eredendően "lelketlen" módon próbálkozott megtalálni a legjobb megoldást. Szerintem az ilyen speciális kiegészítések, amik az ilyesmit fésülgetik, gyakorlatilag legfeljebb a "normális", de valamiért furának tűnő keresőszavakra adott találatok minőségét ronthatják (objektíven), miközben valódi javulást (legfeljebb szubjektíven) sehol sem eredményeznek.
Ha valaki nem képes ezeken túllépni, akkor szerintem ugyan úgy fel kell háborodnia azon is, ha az ő kedvenc éttermét tekinti "négerháznak" a google, mint ha bármelyik másik házat, legyen az állami vagy magánkézben, cégszerűen vagy saját használatra. Szóval abszolút nem értem a fenti idézet értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 7
- SSD kibeszélő
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Fujitsu U727 laptop (12,5FHD/I3-G7/16GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Jabra Evolve 2 55 UC Graphite!!! Beszámítok!!!
- L390 Yoga 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-8565U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll új akku gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest