- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
válasz
Menthirist #28 üzenetére
Én ezt értem, hogy úgy kell tervezni, mert különben rosszullét lesz, stb...! Na de vajon mikor óhajtanak olyan AAA kategóriájú játékot tervezni (pl. FarCry5, BF5), ami már "arra" is készül? Vagy ilyeneket csak monitorra fognak készíteni, mert a VR-t ezzel nem lehet, vagy csak nehezen lehet összehozni? Mi a véleményed?
-
RyanGiggs
őstag
Na tessék a nagy Ubisoft VR játéka :
[Friss hír]
Mi ez a szar? Ezért vegyen az ember egy 700€-os szemüveget?
Azért hogy galambokkal (ami sas) repkedhessek?
Inkább csinálnák meg a Far Cry sorozatot natív VR-re!
Vagy ez ennyire bonyolult dolog, hogy egy AAA kategóriájú játékot natív VR-en is lehessen játszani? Pedig egy Battlefield 1 vagy Outlast 2-nek örülnék. Akkor lenne értelme beruházni. Most jelenleg kik a potenciális vevők? Nekem lenne rá pénzem, érdekel is, de minek ha egyáltalán nincs rá tartalom, és a nagy kiadók is szarnak az egészre! Most pl. jön a BioShock Collection PC-re is, az miért nem kapott VR támogatást, ha már újra kiadják? Azért mert engem érdekelne, és akkor talán benyúlnék a zsebbe? -
RyanGiggs
őstag
Hiába lehetne kapni akár itt is, egyenlőre abszolút lemondtam róla!
Pedig nagy lázba égtem még januárban és a többi pár hónapban, de mikor láttam és látom, hogy egy nagy AAA kategóriájú játék sem támogatja, így teljesen feleslegesnek tartom, főleg 700€-ért! Csak ilyen sziri-szari gagyi demók játszhatóak vele, annak meg semmi értelme ennyi pénzért.
Legalább a Dishonored 2 vagy valami nagy cím támogatná, de semmi.
Autós szimulátor van egy pár, de azok nem nagyon érdekelnek.
Vagy esetleg a régebbi játékokat megoldanák vele, hogy fusson...!
De egy fórumtársnak van CV1-es szemüvege és a VorpX se nagyon működik vele, mert az inkább DK2-öt támogatja. A Half-Life 2-nek is van VR módja, de persze az is csak a DK2-öt támogat. Na hát akkor így mi értelme van megvenni, hangsúlyozom 700€-ért? Úgy volt "régen" hogy a Dying Light is kap natív VR támogatást, abból se lett semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest