Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz talpalavalo #17 üzenetére
Nálunk épp most vezették be ezt, bár nem pendrive.. de nagyon hasonló hozzá.. elág csak hozzáérinteni a kapunyitóhoz és már be is enged.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
talpalavalo
aktív tag
Egyébként már létezik olyan ajtói is amit ilyen pendrivval lehet kinyitni, 8G és az gyakorlatilag a jelszó
-
leslieke
Jómunkásember
Viccesek ezek a pendrive-ok.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Meza
tag
-
Sicilian
addikt
a Lacie kulcs formájú pendriveok sokkal szebbek..
nothing is true everything is permitted..
-
Meza
tag
Ez az SDXC is csak arra jó, hogy az eddigi "csak" SDHC kompatibilis eszközeinket le kelljen cserélni, ha nagyobb adattárolási kapacitásra és gyorsabb sebességre vágyunk. Lassan már a memóriakártyákhoz készítik a kütyüjeinket és nem fordítva....
"Olvashatatlan aláírás"
-
Angel1981
veterán
Azok a pen drive-ok jópofák!
-
luw2win
őstag
Szvsz nekem évente 2x kellene blu ray íro. Egyszer kiirni a családi fényképeket videókat, és beletenni egy albumba és ott ugye nem karcolódik. Egy másik lemez meg olyan dolgokra amit el akarok tenni jó mélyre és majd 3-4 év múlva előveszem.
Számomra erre lenne jó a bluray..“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
dezz
nagyúr
DVD-nél sem ugrik 4.38 giga egy karcolástól, a BD (ti. ez a neve) pedig karcolásállóbb és a hibatűrése is erősebb.
A hibatűrés gy.k. azt jelenti, hogy nem nyersen vannak ott az eredeti adatbitek a lemezen, hanem egy bizonyos kódolásban, ami némi többletadat árán képes visszaállítani a hibás részt, ha annak aránya nem nagyobb pár %-nál. 2x-es védelem van, sugár- és kerületi irányban.
-
qky
tag
64 GB ?!?!?!
Basszus nem is olyan rég volt, hogy a 2 (kettő) gigás vinyómmal én voltam a király a suliban ahol, 40 MB-os (megabyte) gépek voltak.
Döbbenet.
40512 - 3,5k/db (2 db)
-
rebugra
aktív tag
Green House pendrive LIKE Régóta tetszik ez a kulcs formájú pendrive
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
FRENK1988
veterán
Na akkor én egy ilyen memkarit kérek de T-flash-ben
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 860 EVO 500GB
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest