Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrotESC
aktív tag
BD XL-t nem tudja, vagy csak átsiklottam felette. Jó lenne belegyógyítni....
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
veterán
Egyre olcsóbbak a BD írók lassan lehet gondolkodni rajta,igaz a lemezek még nagyon drágák,de a DVD is így indult
duree54
-
gg72
veterán
válasz Dr. Akula #37 üzenetére
Van "sokpénzért" sok eredeti BD-lemezem (jelenleg pontosan 232db), így persze nem jut mindenre, azok kerülnek BD-R-re és nem filccel feliratozom őket, hanem nyomtatom a felületüket és BD-tokba teszem, így azért csak esztétikusabb a zacsis vinyónál, persze ízlések és pofonok... A másik pedig, hogy szívesebben nézek BD-ket asztali lejátszón keresztül, mint HDD-ről médialejátszóval. De ez is már az ízlés kategória.
-
McDog
aktív tag
Már 25 környékén is van itt Blu-ray író
-
g@bo
nagyúr
a nyáron készült összes fénykép, lementhető lenne egy db blu lemezre, és még maradna hely, de 3 db dvd is elég.
mihez kell több terra hdd vagy bd iró?
a jupiszi fiber power 120 hoz?
egy átlag felhasználónak nem képződik több terra kiirandó, saját termésű adata.... hetente, havonta...
aki dolgozik, pl grafikus, és a munkáját tárolni kell, nem tétel a 30k iró és az alapanyagár.
-
Taky
senior tag
Ez a Plextor belül is Plextor? Mert, ha nem, akkor fölösleges ennyit adni érte...
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
Dr. Akula
félisten
Mire az megjelenik, a pendrive lesz 1 TB.
gg72:
Ha dísznek kell a film, akko eredeti lemezt veszel sokpénzért, így nincs is szükséged íróra. Ha meg költséghatékony megoldást választasz, a filccel feliratozott TDK lemez semmivel se esztétikusabb egy zacsis vinyónál.Edenyke: USB van notin is, miért ne lehetne vinyót rákötni?
[ Szerkesztve ]
-
katalin888
aktív tag
Milyen belso van a Plextorban???
-
Archer
őstag
Majd ha 10k alá megy a normális író ára (nem LG, mert az hulladék, legalábbis CD/DVD-ben) veszek egyet Egyszer eljön annak is az ideje.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
berVi
senior tag
pff, ennyiből komplett gépet összerakok.
-
siriq
őstag
Par hete vettem meg az elso dvd iromat. A Blu-ray viszont nekem most olcsonak tunik. Bar amennyire en hasznalom a lemezeket.... Lehet meg egy jo ideig nem lesz ra szuksegem.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Zso2
őstag
Olyan mintha nem olvastad volna amit írtam.
Ezt én is megtaláltam, nem szoktam sokat venni 1x-re, pláne nem onnan ahol még rádobnak postaköltséget,vagy futár díjat, mert akkor ugyanott vagyok ,mintha megvettem volna éppen ahol járok.[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zso2
őstag
Hagyjuk ezt a Verba a legjobbat, ez igaz a sima egyrétegűre gondolom,DE pl én kb
60-80 dl-t írtam és nem ezt tapasztaltam
Megmondjam melyik márka nyert nálam rontásokat tekintve( az írómnak semmi baja)
az EMTEch. vicces mi.. nem emléxem pontosan ,de Verbaból 10 ből kb 4 meghalt.
Emtec kb 80% győzött, A Maxel közepes, a TDK volt a legrosszabb arányu eldobódás.
Igaz ez csak pár db-ra értendő, de akkor is érdekes. Szóval ennyit a nagy Verbaról..
Nem mondom single-nél abszolút jó ,de DL-ben nagyot csalódtam a 2 nagy márkában.Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Siera
senior tag
Az én kezeim közt az utóbbi években több winchester is meghalt. Volt amelyik kiszolgált ,és volt amelyikkel pedig működésük közben nem bántam megfelelően,volt amelyiket meg a posta dobálta...
Emiatt én is inkább a Blu-rayre szavazok filmek esetén.Egy 50 gigás lemez 1200 ft,sztem annyit simán megér.
Ettől függetlenül én inkább a Flash meghajtók felé hajlok.Szeretnék venni egy nagy kapacitású SSD-t ,ha lejjebb menne az áruk. -
gg72
veterán
Hát pedig ha ennyire figyelsz az árakra (és ez mindenkire vonatkozik, aki drágállja az optikai adathordozók árát), akkor egy nem árt egy kicsit jobban körülnézni. DL-ből pedig csakis Verbatimot szabad venni, ez már nagyon sokszor ki lett tárgyalva itt a PH-n is a megfelelő topic-ban, a többi márka és gyártó csak lutri, vagy sikerül megírni normálisan, vagy nem, de inkább az utóbbi...
[Itt] pl. 278 Ft a Verbatim DL-lemez, van személyes BP-i átvétel (a csomagküldés sem olyan vészesen drága) és még számlát is adnak, ami igaz, hogy szlovák, de rajta van minden EU-s adat, így elszámolható, ha kell. Ráadásul regisztrált vásárlóknak minden hét elején van 5% kedvezmény, így 264-re jön ki egy Verba DL lemez, ami azért több, mint vonzó ajánlat....
[ Szerkesztve ]
-
Zso2
őstag
Pedig a boltok 90%-ban a legolcsóbb DL EMTEC, MAXEL 500-600 FT a TDK 700-800 a VERBA 900 is elér néhol. Pl a SpAR-ban is vettem már (kajavásárlással egybekötött
) Az a legolcsóbb a "nagyáruházak" szintjén. ott pl 450 körűl van a Maxel.
Persze tudom van olcsóbban netes boltokban,de sokszor inkább ott veszek ahol vagyok...Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zirowe
nagyúr
Örülök, hogy ilyen jól ismersz engem és a szabályokat.
Remélem majd a moderátor is egyetért, akinek szólok, hogy nézzen be ide.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zso2
őstag
mondom... (lementettem
köszönöm nem kérnék ezekből a szabályokból. Már kis ideje túl vagyok rajta, pontosan ha jól emléxem 2003-ban olvastam
... hogy reagáljak erre:
Mondjuk azért még várok egy kicsit, hátha jövőre megy le megint kicsit az ára.
Tipikusan az vagy, aki soha nem fogja megvenni azta blu írót. Sokallod a 190 euro-t
aztán valaki linkel neked 30k-ért , örűlsz, erre megíród még occsóban kellAdelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Sicilian
addikt
Inkább a Hdd mellett tenném le Én is a voksom, ezek még baromira nem érik meg..
nothing is true everything is permitted..
-
Zirowe
nagyúr
És vajon mennyibe került volna az a box játék, ha megvetted volna eredetibe?
Amúgy a warez továbbra is tiltott a fórumon, de gondolom senior tagként ezt nagyon jól tudod!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zso2
őstag
... a tetves dual lemez 600 ft, mikor lesz a blu 600? majd 2020 környékén
Ja és kb 3 lemezt rontott mire kiírtam (lementettem ) 1 xbox játékot DL dvd-re.
(picike a bukta ) ez blu-ra átszámolva elég gyászos..Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
zazahoho
őstag
csökkenek az biztos,de nekem még mindig 1000-1500 ft mondtak gyártótól függően,ami azért nem kevés,főleg ha esetleg 1-2 db hibásan kerül megírásra,szerintem a lélektani határ olyan 600 ft környékén lenne a lemeznél
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
30%-t még csökkenhetne az áruk,a lemezről nem is beszélve
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Zirowe
nagyúr
Van már 30k körül is író?
Nem is tudtam, kösziMondjuk azért még várok egy kicsit, hátha jövőre megy le megint kicsit az ára.
t72killer: azért vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet megoldani hdd-vel az archiválást, pl: nettop és notebook esetében, amik nem olyan könnyen bővíthetőek.
Nas meg drága, akkor már inkább egy elfogadható árú blu-ray író
-
gg72
veterán
Ez a téma már ezerszer körül lett járva, minden egyes BD-vel kapcsolatos topicban előjön.
Én azt mondom, hogy adattárolásra egyérteműen a HDD a nyerő, de mint filmgyűjtő a BD-re voksolok, inkább tartok a polcomon BD-ket tokban borítóval, mint HDD-ket műanyag zacsiban. Szóval én mindenképpen kettéválasztanám a két dolgot: BD-kre csak filmeket írok, HDD-re meg adatot. Persze mindenki igénye szerint úgy csinálja, ahogy akarja, meg a pénztárcája engedi.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Attól függ, mennyire kell az embernek. Otthoni archiválásra már régen a HDD a nyerő, a mostani 170€ körüli 3terás winyók korában meg pláne. (megj: mifelénk ennél olcsóbb az usb 3.0-ás WD)
3TB=60db kétrétegű lemez, térfogatra még akkoris többet foglal, ha hengerben tartja az ember. Az ára meg? Ha melléteszi az ember az író árát, akkor majdnem kijön 2DB 3 terás winyó, ergo a backup is meg van oldva...Én arra tippelek, hogy a blu sosem fogja beérni a HDD gazdaságosságát, majd a holográfia 1TB-os lemezekkel.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Zirowe
nagyúr
Én kb 2003ban vettem az első dvd-írómat Olaszországban, akkor került 100euróba.
Számomra ez a lélektani határ, eme összeg fölött nem veszek blu-ray írót!Dolgozniuk kell még ezeken az árakon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- GTA VI
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest