Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakoo
tag
Hát remélem nem fog elcsúszni sokáig a Diablo III én már elkezdtem a retrozást
Most tolom az I-et és a Hellfire-t
-
Wolverine
félisten
Elképzelhető, hogy lesz valamilyen infó a Titanról. Szinte biztos, hogy kapunk egy rövid előzetest az akkortájt esedékes WoW-újdonságokról (a BlizzCon idején jelenik meg kb. a 4.2-es patch, így én a 4.3 első előzeteseit várom). A Diablo 3 esetében vagy megjelenési dátumot mondanak, vagy - rosszabb esetben - a béta kezdésének dátumát. A Starcraft 2-ből az első kiegészítő lesz terítéken. Az 5., egyelőre be nem jelentett játékkal kapcsolatban még szerintem semmit sem fognak még mondani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem simán bemutatják az új mmo-jukat.
KÉpesek rá.
-
LW
őstag
Diablo3at a népnek!
A remény vész el utoljára.
-
kovsol
titán
ha azt nézzük ez októberben lesz így már ha be is jelentik a dio3 dátumot kétlem, hogy még idén lesz
-
wikings2
őstag
Mondjuk egy Diablo 3 megjelenés számomra eléggé hasonló volumentű lenne
Ott helyben dobálják majd a közönségbe a CE t meg a simát. Álmodok?
Új hozzászólás Aktív témák
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest