Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
én már a Diablo III-at várom de nagyon...de az idén nemigen fog megjelenni

-
marcias
őstag
válasz
littlelion21
üzenetére
WOOT!

Morden24: szerintem marha jó a COH, de ez persze ízlés kérdése. Nagyon szép a grafika, és nagyon jó a játékélmény (természetesen multi only nekem).
Apophis: Ha gonosz akarnék lenni, akkor a Diablot inkább 2011-re mondanám. De örülnék 2010-nek nagyon.
-
Apophis
őstag
Nem kell találgatni, teljesen egyértelműen SC2. D3 valamikor 2010-ben, WoW kieg 2011, hydra projectről (nextgen MMO) meg még mindig semmi hír, így az sem igen jön ki 2011 előtt.
-
mephi666
nagyúr
nem hiszem, h wow kieg lenne... max nagyobb patch lesz hozzá, mint bt vagy sunwell-nél... kiegek lassabban jönnek ott
meg a wotlk viszi a profitot szerintem elég jól... új névre sem tippelek, mert ha az lenne, már izgatnák a népet rendesen... sc2 és kész
diab3-ból talán jövő karácsonyra lesz valami sajnos
(én így tippelem a dolgokat) -
littlelion21
addikt
Még egy szavazat a SC2-re...
Bárcsak ezen múlna... -
FefeeX
veterán
SC2-t ide!!!! Nekem akár egy ezresem is van a fogadásra. Ha elbukom, így jártam, szarabbul fog esni hogy nem lesz idén SC2...

Egyszerűen már tűkön ülök... (amúgy szerintem - már amennyire új játéknak tekinthető - újabb wow kieg lesz, mert az évente jön és akkor paff...
) -
alien_
őstag
Túlságosan sokat nem kell találgatni... Activision már tavaly ősszel bejelentette, hogy a 2009-es üzleti évben fog a StarCraft 2 megjelenni...
Egyébként is logikus, ha valaki ismeri a fejlesztőt, és követi az aktuális játékainak fejlesztését. Diablo3 -ból pont annyi volt kész tavaly ősszel, amennyit bemutattak. -
.mf
veterán
Ízlések és pofonok -- nekem a Wh40k: DoW első rész sem tetszett...
A WC3 sem jött be... az EA újabb westwood-rókabőreit (generals; Tiberian izé mi is volt a harmadik a Sun után? megnéztem a demót aztán töröltem...; a RA3-nál már a screenshotokat sem tudtam megemészteni) meg ne is említsük...SC2-re van esély, hogy még idén megjelenjen; de amennyire a Blizz titkolózni szeret, lehet, hogy a Hydra lesz az.
szerk: hülye auto-smily

-
Jander
senior tag
válasz
Invadrr_Zim
üzenetére
Ott a pont, tudtam hogy volt valami infó még a be-nem-jelentett projektről! Hydra, na nem baj most már nem írom bele a cikkbe

-
Invadrr_Zim
tag
a harmadik futo blizzard projekt kodneve a hydra, de nem tartom vsznek, hogy iden kikerul a piacra. az igergetesek szerint egy uj franchise, es next gen mmo lesz.
-
Morden24
nagyúr
Hosszú még ez az év

Egyébként egy Blackthorne remake-nek én speckó örülnék
Vagy SC2. Leginkább SC2, mert ebben az évben egyébként jó RTS-re gyakorlatilag esély nincsen egyelőre. -
mephi666
nagyúr
fogadásokat lehet kötni?
100ft-ot teszek a sc2-re... (...és szívesen bukom, ha netán a diab3 megelőzné, de szerintem erre 1% sincs) -
D.Orion
veterán
Legyen mondjuk a Starcraft 2 és mindenki elégedett lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Most jött ki a WOTLK.
diab3-ból talán jövő karácsonyra lesz valami sajnos
(én így tippelem a dolgokat)