Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ant@
senior tag
Értem én ,hogy nem akarják ,hogy időben ütközenek a projectjeik, de azt nem hiszem el ,hogy évekig tart egy ilyen stábnak megcsinálni egy kieget egy már létező játékhoz
-
kovsol
titán
már kezdetektől fogva is úgy volt, hogy 1,5 évente jön egy kieg hozzá ami röhej kategória szerintem... wc3 roc+tft ben szerintem több történetet és egységet/hőst pályán elszórt szörnyet kellett kitalálni mint az egész SC2+2kiegben lesz majd, mivel gondolom majd az sc+bw ből merítik az ötletet, nagyon meglepődnék ha lenne valami merőben új egység
az lesz majd a nagy pofára esés, ha a Torchlight 3 előbb jön ki mint a diablo3 és már azon se lepődnék meg ha le is nyomná a blizzárd csodaművét... de senki nem ismerné be, és a név eladná akármit is adnak ki
-
mongoose123
aktív tag
válasz
errorcode06 #6 üzenetére
Pontosan!! érettségi előtt 1-2 héttel valamivel el kell tölteni az időt
-
Wolverine
félisten
-
Sicilian
addikt
Én biztosra veszem, hogy a Diablo3-at karácsony előtt kitolják, hogy legyen mit venni,
Swarm meg jön majd nyáron az uborka szezonba... -
sirzollee
tag
A Blizzard mindig csak dolgozik valami újon,ehelyett inkább be kéne fejezni a lassan már "5-10" éve bejelentett projekteket.Elhiszem,hogy bizonyos játékok legyártásához idő kell:tervezés,készítés-alfa-béta-gamma stb.,na de ennyi idő elteltével lassan már nem fogja az ember úgy várni a gémeket,mint amikor megvolt a NAAgy bejelentés.Személy szerint a Dia3-at várom,de mire kijön már nem biztos,hogy érdekelni is fog...
-
FefeeX
veterán
válasz
errorcode06 #11 üzenetére
El, és nekem is a CE a gyengém a SC2 esetében
Várom már az új epizódot is, remélem jó extrák lesznek amellett is...Zoz: új egységek minden fajnak, mert ugye enélkül nehéz lenne eladni a kieget... Újrabalanszírozás úgy, hogy kieggel és kieg nélkül is normális, balanszolt, játszható legyen a játék multiban is... Fejlődési rendszer felállítása single kampányban, mert ugye értelemszerűen nem követheti a terran rendszert...
-
Morden24
nagyúr
válasz
errorcode06 #11 üzenetére
Egyben...? Pont ez a baj, hogy még mindig nincsen "egyben"
-
errorcode06
őstag
válasz
FehérHolló #9 üzenetére
Az a baj hogy a collectors-t hamar elkapkodják
Morden24: Na látod, én azt vettem meg egyben, Steam-en
-
Morden24
nagyúr
válasz
errorcode06 #8 üzenetére
HL2 után engem soha többé nem rángatnak be epizodikus felépítésű játék megvételébe. Ha egyben elérhető lesz, akkor szívesen megveszem, RTS-ben úgyis a single-t komálom jobban
Egyébként igen, lehet
Lehet, hogy majd Marty McFly szállítja ki légdeszkán -
FehérHolló
veterán
válasz
errorcode06 #8 üzenetére
Ő veled ellentétben tudja, hogy nem akkor kell vásárolni, amikor az árfolyam a csúcson van.
-
Morden24
nagyúr
Na, ilyen ütemezéssel úgy tippelek, hogy valamikor 2013 környékén fogok beruházni a Starcraft 2-re
-
errorcode06
őstag
Inkább a diablo3-at csinálják gyorsabban mint ezt!
-
WonderCSabo
félisten
Röhej.
-
Zoz
őstag
És mi tart ezen olyan sok ideig? Mert, hogy ugye maga a játék motorja kész van Zergestül, tudunk velük játszani multiban, ill. ellenségként is jönnek singlében.
Tehát gyakorlatilag csak meg kell tervezni a 26 pályát, és az átvezető videókat legyártani... -
edward2
addikt
Lassan haladnak az SC MMOval késleltetni kell a trilógia lefutását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53