Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Raspberry Pi
- Micro Four Thirds
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple MacBook
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
Elvileg nem merülhet le, nekem elmegy kb 36 órát.... (hétvégén, kevés használat mellett)
A screen off-ra ott van az aktiv tok, elteszed a telót (becsukod a flippet) és kikapcsolja a képernyőt, lerkja a hivást stb...
Ez csak egy példa, van néhány típusú aktív tok ott a boltban...-Menetrendeket a neten nézem, a böngésző kitezi neked a progik közé a linkjét, mintha progi lenne...
-Total commander: Jó a file kezelő a progik között, igy nem hiányzik.
- elvileg futnak rajta az Android progik, de erről kérdezz mást, mert nekem még nem volt időm ezzel foglalkozni, kb 2 hete vettem a készüléket.)
- Akku százalék progi van dögivel, de csak az active frame-be teszi ki. (legalábbis eddig nem találtam más megoldást...)- Facebook: ha beállítottad az accountodat, akkor ott fog figyelni, mivel lesi az üzeneteket (kigyüjti a HUB-ba)
-
Akkor mégegy kis adalék neked a system furcsaságairól...
Igaz, hogy nekem 9900-es van Oeshéttel, de ez engem ma meglepett..
Egy hete van meg a gép, és csodálkoztam rajta. Eddig mindig viszonylag hamar lemerült..
De ma csodálkozom rajta, hogy nem!Reggeltől használatban van Viber és BBM is a neten. Még félig sincs a gép. Máskor már este hat után 20%...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest