-
PROHARDVER!
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
VaniliásRönk #2616 üzenetére
Nem erre gondolt szvsz.
Amire én (és szerintem ő is) akarok utalni, az az, hogy az Androidtól eltérő rendszereket nem úgy kell leírni, hogy furacsempésnemandroid rendszerek, hanem meg kell az adott rendszer működésével és logikájával ismerkedni, hogy aztán tudja az ember értékelni.
Én mondjuk bele se merek gondolni, hogy mi lenne, ha mindenki az Androidot majmolná, és annak a különböző reinkarnációiból áll a piac.
Szerencsére a piac még színes, tele fantasztikusabbnál fantasztikusabb ötletekkel.
Elég csak az Ubuntu touch-ra, vagy a Sailfish-re, vagy a Firefoxra gondolni.Mindegyikbe van valami magával ragadó, ami miatt hogyha tehetném, mindegyiket használnám.
Röviden leírva kb. ez az, amit "érteni", de főleg értékelni kéne, hogy még van változatosság, szemben mondjuk a PC-s piaccal, ahol a Windows mellett az Amiga OS, a BSD alig, a Linux meg az OS X meg csak éppen-éppen tud érvényesülni.
Nem kell szeretni a BB-t, de ugyanakkor nem kell droidnak kezelni, hiába van benne dalvik.
Na, mára leírtam a véleményem mindkét 'szélsőséges' táborról, a munkám itt befejeződött.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- SQL kérdések
- Hálózati / IP kamera
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- SzoftverPremium.hu
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest