Új hozzászólás Aktív témák
-
-
domos
senior tag
-
zolikaDB
veterán
Ha nem akarjuk, h megsüljön egy ilyen teljesítményű gép (aka a fizikát nem lehet megtermékenyíteni), azt hűteni kell, és mivel nem passzív, mozogni fog a légköri oxigén átal rajta. Belvárosban lakok, és tudom, hogy agyonszigetelt silent PC-be is bekerül annyi por emiatt, hogy gyakrabban takarítom, mint a 'kisszobát'
Szóval, poros lesz a bitporké is. Nem is kicsit. Nagyon! (ha már aktuális szlenget akarunk nyomni)
Érdekes, h kevésbé forgalmas nagyszülőknél annyi por ette be magát 2 év (!) alatt a PC-be, mint nálunk beenné 2 hét alatt. Zavaró nagyon. Egy agyonszigetelt, porszűrős, minimálventis silent PC-ben. -
-
draco31
veterán
Nem néztem meg hogy néz ki a masina.
Mi lenne, ha ahol beszívja a levegőt, oda raknál porszűrő szivacsot valami megoldással kívülről. Így gondolom nagyságrendekkel kevesebbet tudna beszívni, könnyen tudod cserélni, aztán ha letelik a gari, lehet nekiesni jobban. -
válasz
cskamacska #10 üzenetére
https://www.hp.com/us-en/desktops/envy-34-inch-all-in-one.html
1-2 év múlva majd lehet ez lesz az utód - már ha még élek és lesz rá lehetőségem
-
domos
senior tag
válasz
cskamacska #10 üzenetére
Szerintem kár ezen izgulni, ezek a mai modern cuccok elég jól meg vannak már csinálva, de persze lehet hogy csak nekem van szerencsém.
-
cskamacska
addikt
Az, a 2080 és az 10900 pedig kiválóan fűt is télen.
Éppen ezért, jogosan, retteg Harapottmalac úr is hogy idő előtt kifingik.Viszont nem értem a HP ügyfélszolgálatot, hogy hagyhatták ki ezt a vissza nem térő alkalmat. Egyből kellett volna ajánlani az elkövetkező Alder Lake + RTX 3090 1000 Wattos monitor mögé nyomorított konfigjukat, ha az ő már elavult cucca kiselejteződne.
-
-
domos
senior tag
Az IBM, COMPAQ, Microsoft vizsga semmit nem ér ha "hülyeJúzer"-ként viselkedsz. Nem kell b*sztatni a gépet, 2 év alatt semmi baja nem lesz ha nem barmolod szét. Élvezd hogy van egy szuper géped, fújd ki néha ha nagyon takarítani akarod, elég lesz az bőven
-
5w40
csendes tag
A gépbe beleheftölt vízhűtés mindent visz.
-
-
A Hp kijelentette már most h a porosodás nem garanciális kérdés. Ha por miatt elmelegszik szoptam. Ha szétszedem hogy ne porosodjon szoptam. Amit a HP meg nem tud, h Szeged egyik legforgalmasabb helyén van a gép ami azt jelenti hogy 2 nap szeelőztetés után muszáj portalanítani mert mindent elfed.
A felx kétoldalú ragasztó HPtól vehető kb 70$ egy ragasztásra való 3-12 hét a szállítása ha kapható, de jelen állíás szerint csak forgalmazó országokban van kiszállítás ->coptam. -
Zigur
senior tag
Nem értem mi a gond : a cég mer 2 év garanciát adni a gépre, tehat szerintük nem szokott vele gond ez időn belül, ha pedig nem jó, akkor beviszed a szervízbe és kész.
Ha pedig letelt a két év, szerelgetheted. -
RawrrSoul
csendes tag
Az előző gépben az a vízhűtés megoldás.... Minden pénzt megér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest