Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagy is, gyors is ez az új SSD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Amíg én jól érzem magam addig semmi kivetnivalóm nincs. És elvárom hogy más ezt -legalább velem kapcsolatban- tiszteletben tartsa! Én sem megyek oda a fogpiszkálókhoz h közöljem mennyi az egészséges zsírhányad egy átlagos embernél

Nem mellesleg ezt úgy írod le, mintha mindenkinek a maga választása lenne a túlsúly... -
törölt tag
Az átlagos és az egészséges/normális az nem ugyanaz. Nem egészséges ezt mind tudjuk, de átlagosan elterjedt.
Én le is fogom dobni, mert már elkezdtem érezni a lábaimon, hogy nap végére nagyon terheli és elfárad, sokat számít az a 15 kiló. Ha felemelek egy 15 kilós valamit és hurcolom magammal érzem mennyire jobban terhel. Na most ugyanezt a terhet viselem magamon zsírban, csak nem tűnik fel mivel rajtam van és hozzászoktam. Nagyon sokat számít minden 10 kiló. Ha a kocsi alá befekszem is sokkal lassabban állok fel alóla, mint a többiek. Észrevettem én is. Pedig a 96 kiló nem a világvége, még nagyon nem. Mindenképp le akarok fogyni 85 kilóra, most még vagyok annyira fiatal, hogy nem nehéz és még időben van. Jó az anyagcserém, amennyit összezabálok ennél sokkal nagyobbnak kéne lennem, nem lesz nehéz. Szimplán csak pszichológiailag kell leküzdenem saját magam, hogy nem zabálok bele mindenbe amit szeretek, hanem stop. Nehéz. Ne áll közém és egy tál ropogós bacon vagy a mama sütije közé.

-
-
-
-
Somatom
veterán
Hejjjzetjelentés.
Úgy látszik, hogy ütött az önkormányzati szúnyogírtó. Síri csend mindenütt. Persze, érthető, hiszen nyár van és az egyszámjegyű órák amúgy is alvásra, vagy bulizásra valók. Nekem is tompa a búrám, de be lettem ijesztve a dugóval. Na, ilyesminek nyoma sem volt. Viszont, kisütött a nap, úgyhogy gondoltam, tekerek egyet. Háááát... Ahhoz képest, hogy szombat van, szezon, meg Balaton, elég kihalt minden. A közérten kívül, semmit sem találtam nyitva. Tengerparton ilyenkor már toltuk a jegeskávét vaniliafagyival. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)