- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy i3-as teszt. Nagyon jó egyébként, én is gratula hozzá. Az i3-at azóta figyelem, amióta megjelent. Január 4.-én. Én voltam az első aki ilyen gépet ajánlott egy topikban. Akkor még 32k volt a legolcsóbb i3, meg ha jól emléxem 28k a legolcsób H55-ös lap, amiből kb. 1 max 2 fajta volt
Azt is tudom az i3-as kb. a 630-as Athlon-nal van egy szinten, kevesebbet fogyaszt és jó kis proci. Inteleseknek kiváló, akik régi s775-ről akarnak váltani DDR3-ra pl. Ugyan vmivel még drágább a cpu is és az alaplap is, mint ugyanez AMD-ben, de szerintem is jó vételnek tűnik, főleg így, hogy jól is húzható.
Szóval azt gondolom tisztában vagyok mindkét oldallal, elég jól. Ha most vennék új gépet, még akár én is elgondolkodnék az i3-ason, de novemberben még nem volt és jobbnak láttam az Athlon-t DDR3-al. Szerintem még most is jobbnak látom, mert nagyobb a választék, olcsóbb is nyitottabb/szabadabb (magfeloldások) az AM3 platform és bővíthetőbb (6magos Thuban).
Nekem csak az emberi hülyeség szúrt szemet, miszerint "szutyok", "kalapfos" az AMD és "állandóan lefagy". Hát ma már nem fagy le és egyáltalán nem "kalapfos" és aki ezzel nincs tisztában, az a saját maga tudatlanságáról állít ki bizonyítványt.
Az embereket meg megsúgom mindig az érdekli, mennyi pénzből mit érdemes megvenni. Tehát legyen az Intel v AMD, vagy Nvidia vs. ATI, a másik fél mindig elő fog jönni, mert ez így van rendben. A dolgokat össze kell hasonlítani, mert úgy van értelme.
Ha szemellenzősen olvasok egy tesztet és a másik fél tudásáról nem tájékozódom, akkor hiányos információk birtokában hozok meg döntéseket. Kvázi nagyobb valószínűséggel lesz rossz döntés.
Na persze aki beleszeretett az egyik fél termékeibe, annak teljesen felesleges beszélni, ezt is elfogadom, de attól még nem kellene fikázni, főleg azt, amihez nem is ért valaki.
Ez kb. olyan, hogy "ültem már egy buszon olyannal, akinek fagyott"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest