- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
hát persze
mondd fiam te csak azt olvasod, amire később valami marhaságot tudsz írni?
az árát meg számlázza ki a hirdetőknek. ennyi.
no kérem, tekintettel arra, hogy ez egy olyan tevékenység, amely nyilvánvalóan növelné a posta profitját, egyértelmű, hogy a posta részéről inkább örömmel fogadnák ezt, mint bármi mással... -
tkazmer
addikt
Amit egyébként felvetettél, hogy csak a posta terjeszthesse ezeket, az meg szerintem nem jó ötlet. Miért nem? Mert a postától csak fontos leveleket várok és nem akarom majd bogarászni, hogy mi a spam és mi a fontos.
ezt más szempontból kell nézni. ameddig terjesztheti más is, nincs ki ellen fellépni, ha problémád van a terjesztéssel. ha csak a posta terjesztheti, akkor viszont van, akinek meg lehet mondani, hogy nem, ilyen nem kérek.
továbbá nem tudom te hogy csinálod, nálunk a postaládába dobálják a fontos leveleket is és a reklámújságot is, így végeredmény tekintetében semmi különbség nincs aközött, hogy a reklámújságot a postás vagy egy újságkihordó hozta-e -
tkazmer
addikt
nemrég én is írtam egy cégnek emailt, amelyik (igaz rendes postai küldemény útján) valami reklámot dobott be, 2 napra rá válaszolt az ügyvezetőjük, hogy sorry, törlünk az adatbázisból
bár persze ez csak a célzott küldemények esetében tud így működni, de legalább azt megoldja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest