- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
faevike29
tag
Szia
Na, mikor találkozol újra az 'öreggel'? Várom az újabb beszámolót

-
Vakegérke
félisten
Tudod nem mindenki hiszi el, hogy mennyi idős. És ha elhiszi, automatikusan kizárja magát a játékosok táborából?
Játszani jó. Én az autósokat szeretem, de elvagyok egy kis hadviseléssel is. Inkább a gaz ellent gyilkolászom, mint a családot. Mondjuk úgy, oldom a sresszt, levezetem a feszültséget.
-
replika
tag
Sima ügy, mindenkinek az érdeklődési köre megvan a neten, csak meg kell mutatni 1* .
Papám soha sem érdekelte ez a "felesleges időpazarlás", de a családfakutatás után úgy nézett ki a pc mint egy űrhajó. Le kellet közben cserélni az alapgépet is, mert már nem bírta a gyűrődést
. Ja és még kb. úgy 10 évet is beletolt közben
.... -
Kabooom
tag
Jó kis történet. Én is találkoztam már hasonlókkal. Igazából az elképedésen kívül egyet nem értettem soha. Honnan jutnak el oda h. ilyenekkel játszanak??

-
Kareszovics
addikt
válasz
drizzt1666
üzenetére
Azóta még a kő-papír-ollót is hanyagolod anyuddal...

-
drizzt1666
tag
Sajna nincs időm elolvasni minden hsz-t, de megosztok én is egy anekdotát:
még kb hetedikes koromban volt egy csúnya tüdőgyuszim és egy egész hónapot kimaradtam a suliból. Az utolsó két hétben már jól voltam, így elővettem a Sega Mega Drive-om (a sárga kazis verzió) és elkezdtem Mortal Kombat 3-at tolni. Egyszer csak bejön anyum akinek éppen semmi dolga nem volt és tőle szokatlanul megkérdezi, h játszhat e velem. Anyum az 50-es éveit tapossa már, finoman szólva egy tchnikai analfabéta, de poénból rábólintottam.
Nem akartam hinni a szememnek mikor olyan combókat nyomott, amiket én nem is tudtam előhozni és szinte mindíg megvert. Pedig azt sem tudta mit kell nézni, csak nyomogatta a gombokat. Közben persze csodálattal kérdeztem, h ezt meg h csináltad?
"Mittudomén" volt a válasz. Aznap megint rosszabbul lettem és beutaltak a kórházba
Rá 2 hétre engedtek ki
-
Kareszovics
addikt
Szerintem nyugodtan megállapíthatjuk, hogy 70 éves korunkra itt Mndannyian Gamer Papik leszünk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kloden
senior tag
Apám (52) is Doom 1-el kezdte, ma már Crysist nyomja!
Persze átment mindenen, COD, MOHA, FarCry, Stalker (kedvence), Wolfenstein...
Én tuti ilyen nagypapi leszek, ugyis a gép az életem!
-
feka007
veterán
Jó ízlése van a papinak, MoH, CoD, Far Cry...

-
_bs_
tag
áááá, nem akarok érzelgősnek tűnni de ez a sztori annyira _aranyos_
)
kééész,
ilyen emberek is vannak! Le a kalappal!
tisztelt öregúr - gg & hf !remélem mi is ilyenek leszünk
-
Thomas1
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
De az ám! Csak úgy dübörög az egész ház, amikor végigront Normandia-n egy szál Thompson-nal!

-
faevike29
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
LOL

-
Gazala
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
nemreg lett nete, szerintem elkezdi online is az oldoklest

-
Ygg
senior tag

Jó!
Nem semmi az öreg. -
Kareszovics
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
"A "bácsi", hány éves ?"
Kire gondolsz?

PS: ha a sztoriban szereplő bácsira gondolsz nem tudom pontosan, olyan 60 körül.
-
Gazala
aktív tag
nagyfaterom 70 eves, kedvence a mohaa, de szeret mas finomsagokat is

-
philoxenia
MODERÁTOR
Ugyan Egérke korát nem érem el, de én is 43 vagyok, ráadásul nekem a C64 anno drága volt, építkeztünk miegymás, tehát csak 2001-től láttam közelről ámítógépet. Akkor viszont csak 486-ost ami vállalati kliens volt, tehát a 4mega RAM-jával nem igazán játékra való, úgyhogy amikor PS1-est láttam boltban, rácsodálkoztam.

De azért nagyon várom a Mafia 2-t, annak a kedvéért még gépet is újítanék.
A "bácsi", hány éves ?
-
Thomas1
addikt
Hát igen, vannak még ilyenek.
Apám csak netezgetni szokott, játékok nem annyira érdeklik.
Viszont kedvesem apja.. Hmm, ő nagy spíler.
Moh már az elejétől, Cod szintén, Doom3-ra csak annyit mondott, hogy (idézem): "Gáz!"
Most a Gears of War-al szemezget, és lehet, hogy nekiáll a FEAR sorozatnak is, amint lesz rá ideje. COD4 megvolt 2 szabadnap alatt. Előző játékok mind veteran, vagy hard fokozaton is, ami nem semmi.Szóval remélem én is ilyen leszek majd egy 20 év múlva.

-
faevike29
tag
Szia Kareszovics!
Örültem neki, hogy én ezt a történetet személyesen tőled hallhattam, úgy még megkapóbb volt a dolog mint így írásban. Remélem fogsz még találkozni az "öreggel", és megbeszélhetitek az aktuális játékokat...
Kellemes szép napot kívánok neked, este találkozunk!
Puszi: Évike
-
mcsabee
senior tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Hehe, nekem van egy működő C64-em, több száz lemezzel és egy C16-om is :-D. Ezek a gépek még gyerekkoromból maradtak meg :-). Igaz még mindig csak 23 vagyok. Amúgy erről az időskori játékról annyit, hogy apám 46 évesen tolja az ogame.hu-t, és a Diablo 2-t Battleneten, meg most CoD 4-ezik, a Crysis annyira nem jött be neki, ahogy nekem sem (kb 1 óra game után jött le gépről :-)).
-
Játékos
addikt

-
Kareszovics
addikt
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!
Első írásom, meg igazából nem vagyok a szavak embere.

A Crysis-es kiigazítás helyenvaló, de a hasonlóság miatt említettem meg neki.

Vakegérke

-
Vakegérke
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Annyi idős vagy, amennyinek érzed magad. Élj tiszta szívvel, tudj játszani, és tiéd az örök ifjúság. Ennek ára is van. Mindenki lököttnek fog tartani.
Megjegyzésed szívből köszönöm.
-
Invoker
tag
Kedves kis történet, kíváncsi vagyok, én ilyen leszek-e... bár lehet, hogy emulátorokkal fogom tolni azokat a játékokat, amikre nem jutott időm, és amit sajnáltam kihagyni, és ez akkor még zavart.... inkább, minthogy a TV előtt ülve építsem le az agyamat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
keIdor
titán
Jó látni, hogy vannak még ilyen emberek!

-
Vakegérke
félisten
Khm... Én hova vagyok sorolható?
Az 56-ot betöltöttem, mégis dübörög a ketyere, mikor itthon vagyok. A lövöldözősek kevésbbé, a száguldozósak annál inkább kedvesek számomra.
Egyébként tudok izgulni rendesen, mikor a távcsöves puskával hasalok a bokrok közt, és becélozom a kulcsfigurát. Ha nem sikerül, megtalálnak, és kampó.
Annak meg nagyon tudok örülni, ha egy kanyart úgy tudok bevenni, hogy csikorognak a gumik, az autó meg lóbálja a farát, de kihozom az egyenesbe, ki én.
-
7
addikt
A Crysis legjobb tudomásom szerint nem a FarCry folytatása... csak a team többé-kevésbé ugyanaz.
-
Sh4rKy
senior tag
az igen, érdekes egy "öreg" lehet...
én emléxem amikor apámat sikeresen ráakasztottam egy két órára egy régi autósjátékra még kormányszimulátorral... már nem is emléxem mi volt az a játék, csak az rémlik, hogy álmai "mercije" volt az, ami miatt annyira beült a játék elé... =)
de a lövöldözős játékokat sose szerette, csak a régi nintendon a kacsalövőset =DD
mindenesetre valahol jó hallani, hogy vannak ilyen emberek is akik azért valamilyen szinten haladnak a korral... =)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)