Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- Canon EOS DSLR topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook hibák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Ezt a játékot tavaly októberben toltam ki PS3-on, szóval viszonylag friss az élmény még nekem. Nagyon jó játék, az biztos. Én a Heavy Rain-el hasonlítottam össze folyamatosan érthető okokból. Nagyon jó a Beyond, de a Heavy Rain szerintem jobb. A Beyond tényleg egy interaktív film. Ezzel nekem nincs is gondom, de míg a Heavy Rain is az volt, úgy éreztem ott van következménye a döntéseinknek, addig a Beyond-ban alig kerültünk döntési lehetőség elé, ha igen az sem volt túl jelentős, nem éreztem azt hogy bármi befolyásom lenne a történetre, azon túl hogy végigjátszom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest