Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Ezt a játékot tavaly októberben toltam ki PS3-on, szóval viszonylag friss az élmény még nekem. Nagyon jó játék, az biztos. Én a Heavy Rain-el hasonlítottam össze folyamatosan érthető okokból. Nagyon jó a Beyond, de a Heavy Rain szerintem jobb. A Beyond tényleg egy interaktív film. Ezzel nekem nincs is gondom, de míg a Heavy Rain is az volt, úgy éreztem ott van következménye a döntéseinknek, addig a Beyond-ban alig kerültünk döntési lehetőség elé, ha igen az sem volt túl jelentős, nem éreztem azt hogy bármi befolyásom lenne a történetre, azon túl hogy végigjátszom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- Kuponkunyeráló
- BMW topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged