Hirdetés
- Androidos tablet topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Windowsos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
SQL injekt ellen rendkívül nehéz védekezni, ugyanis pontosan olyan kapcsolatot kell felügyelni az adatbázisgazdának, ahol a júzernek írási jog KELL hogy legyen bizonyos táblákon. Hiszen ha nincs, akkor pl hogy rendelsz webáruházon keresztül??? A Cross Site Scripting dettó, többek közt arra való, hogy az írási jogodat átvihesd az adatbázis más tábláira. CSAK olyan site támadható így, ahol van írásjogod SQL alapú adatbázison. Például a próhardver...
Most nem azért, de én megtaláltam nálunk a vállalatnál a módszert.. (rencergarázda)
INTERNET KIHÚZ, USB-CD LETILT, CSAK VEZÉRIGAZGATÓI ÍRÁSOS ENGEDÉLLYEL, ELBOCSÁTÁS TERHE MELLETT CSAK AZ ENGEDÉLYEZETT OLDALAK LÁTOGATÁSA, MÁR AKINEK EGYÁLTALÁN LEHET....
Azt mondják, hogy a latin amerikai katonai diktatúrák ehhez képest nyomorult amatőrök, ám ÉN úgy vagyok vele, hogy NEKEM nem fáj, hogy a hülye júzer nem tud netezni munkaidőben, nem azért van ott, másrészt ÉN nem akarok éjszakákat bent maradni azért, mert ŐK hülyék, rohadt tetves amatőrök, és kattingatnak, kattingatnak, és kattingatnak.. akinek nem tetszik, (hogy gyurcsány fegyenc szavait idézzem!) EL LEHET MENNI INNEN..
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest