- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Dell notebook topic
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
rottenbull #37 üzenetére
Nekem akkor se kéne önvezető autó, ha ingyen adnák. Nem csak a gépek iránti bizalmam hiányzik teljes mértékben, hanem a vezetési élményt is teljesen megöli. Szerintem nem én vagyok így ezzel egyedül. Attól még persze nem vitatom, hogy rengeteg pénzt beleölnek, csak tudnám, hogy minek.
Siri, Cortana, és társaik se jók semmire szerintem. Minek égessem magam azzal, hogy a gépemhez beszélek, ha egy kattintással megnyílik a Google? A Star Trekben jópofa az ilyesmi, de a valóságban nem annyira.
Jaj, de régi cikkre válaszoltam!
-
lenox
veterán
válasz
rottenbull #63 üzenetére
Igen, a gp100-nak latom az ertelmet, nekem is van egy mindjart jon a masodik.
-
lenox
veterán
válasz
rottenbull #37 üzenetére
Az onvezeto jarmu projektre 10 mulva tippelnek 100 milliardot, de ebbol a deep-learning hw igeny 1 millardnal tobb nem hinnem, hogy lesz, annak is nagy resze nem cloud tesla, tehat ebbol a kovetkezo 10 ev alatt ezzel a befektetessel egy-ket szazmillional tobbet nem fognak bevetelkent realizalni. Szerintem. Nem beszelve arrol, hogy ha esetleg szarra perelne valaki az elso onvezeto jarmugyartot, aki elutotte a rokonat, akkor kipukkan az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat csak a gépi tanulásra fókuszált az új lapkánál, ami érdekes dizájnt szült.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest