Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz rottenbull #37 üzenetére
Nekem akkor se kéne önvezető autó, ha ingyen adnák. Nem csak a gépek iránti bizalmam hiányzik teljes mértékben, hanem a vezetési élményt is teljesen megöli. Szerintem nem én vagyok így ezzel egyedül. Attól még persze nem vitatom, hogy rengeteg pénzt beleölnek, csak tudnám, hogy minek.
Siri, Cortana, és társaik se jók semmire szerintem. Minek égessem magam azzal, hogy a gépemhez beszélek, ha egy kattintással megnyílik a Google? A Star Trekben jópofa az ilyesmi, de a valóságban nem annyira.
Jaj, de régi cikkre válaszoltam!
[ Szerkesztve ]
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
lenox
veterán
válasz rottenbull #63 üzenetére
Igen, a gp100-nak latom az ertelmet, nekem is van egy mindjart jon a masodik.
-
lenox
veterán
válasz rottenbull #37 üzenetére
Az onvezeto jarmu projektre 10 mulva tippelnek 100 milliardot, de ebbol a deep-learning hw igeny 1 millardnal tobb nem hinnem, hogy lesz, annak is nagy resze nem cloud tesla, tehat ebbol a kovetkezo 10 ev alatt ezzel a befektetessel egy-ket szazmillional tobbet nem fognak bevetelkent realizalni. Szerintem. Nem beszelve arrol, hogy ha esetleg szarra perelne valaki az elso onvezeto jarmugyartot, aki elutotte a rokonat, akkor kipukkan az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest