- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Jolett ez a Benko
-
bteebi
veterán
Két évvel ezelőtt szerintem még nem voltak, akkor vett egy rokonom egy 24"-os BenQ-t magának. Az én monitoromat pedig azt hiszem tavaly márciusban vettem, és elég sokat keresgéltem akkoriban (néztem Delleket, BenQ-eket, LG-ket, sőt Samukat is), de vagy nem volt VA-s/IPS-es BenQ, vagy pedig drágább volt a Dellnél, bármilyen furán is hangzik. Azt hiszem a 24"-os TN-es monitoruk talán 44 ezerbe került akkoriban, a 23"-os Dell (U2312HM) pedig 50 ezer volt, szóval nem volt kérdés, hogy melyiket érdemes venni.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
azbest
félisten
Ha picit körültekintőbb az ember, akkor gyorsan rájön hogy VA és IPS paneles modelljeik is vannak a TN-hez közeli árakon. Utóbbi fél évben egy 21"-es VA ment a régi crt tévé helyére a set top box mellé, az asztalomra meg egy 23"-as ips. Bár a VA még jobb lett volna ebből is, mert tényleg meggyőző a feketéje.
Múltkor volt egy ph cikk valamelyik modell bejelentéséről és még meg is jegyeztem, hogy ácsi az már ki is futott mert hónapokkal korábban volt újdonság (ők az amcsi piacra tett bejelentést olvasták, az eu-ban már addigra kifutott. A legjobb pedig hogy kivételesen az euban adták olcsóbban).
EGy olasz oldalon azt látom, hogy HDMI 2.0át is tud [link], meg itt is [link].
Mondjuk az fura, hogy levették az egyik oldalukról [link][ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
Nem volt ez mindig így, de néhány éve már (ár/értékben) szerintem kifejezetten jók. A 22-24"-os TN-es monitoraik is elég jól sikerültek - még én is majdnem vettem egyet, de aztán végül egy IPS-es Dell lett belőle , ráadásul nem is sokkal többért.
-
Z0mbi
senior tag
Ennek a monitornak semmi koze a jatekhoz. amihez meg koze van ahoz jol nez ki. kivancsi vagyok az arra. nagyon jon fel a BenQ. Durva.
-
CyDoN
senior tag
Tetszetős
(_._)
-
bteebi
veterán
Elég jónak tűnik, de ha DP 1.2 van még rajta, akkor sajnos nem kizárt az 1.4-es HDMI se. Azért remélhetőleg 2.0 lesz rajta. Nagyon kíváncsi leszek az árára, pedig minden bizonnyal jobb nem tudni .
-
lenox
veterán
Azert ami mar az sRGB-t se tudja, az eleg gagyi, nem? Meg ha esetleg az a feature, hogy gyarilag kalibralt, vagy ilyesmi...
-
hemaka
nagyúr
Nem gyenge cucc, az már biztos.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
törölt tag
válasz Döglött Róka #2 üzenetére
Arra ott a 144Hz-es 1ms BenQ monitor, attól hogy 4k, nekem nem kellene
-
Döglött Róka
veterán
En arra leszek kivancsi, hany "HC" gamer csorgatja ra a nyalat feleslegesen.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
törölt tag
Kíváncsi leszek az árazására, nem lett annyira rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- Monitorok Huawei, HP, Samsung
- LG UltraGear 27GP850+PhilipsfullHD+ monitor állvány
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160, 144Hz, FreeSync, G-Sync monitor eladó GARANCIA!
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest