Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Én már annyival elmúltam 35, hogy csak ilyen klasszikusok jutnak eszembe: [link]
És amikor 1:41-nél még a kabát is lekerül a nagy igyekezetben, rokoni szálak jelennek meg lelki szemeim előtt.De ne csak OFF legyek:
Kb. borítékolható volt mi lesz a tesztek eredménye. Kikerült egy csomó felesleges dolog, pl. AVX512 (emlékezve hozzászólásokra, elég sok Inteles nem tud élni nélküle, öngyilkos hullám várható). Ezt elköltötték olyan dolgokra amik tényleges hasznot hoznak. Nyilván ugrik a mag teljesítmény. Maradt 10nm-en, nyilván sok delejt kér a cucc. Őszintén szólva nem rossz cucc ez, csak messze nem ér annyit mint amennyit kérnek érte. AMD mindenkori aktuális ajánlatai (ahol vannak) jobbak már 2-3 éve, és ez most sem változott. Ennyike.
Tesztekről annyit (ismételve magam), hogy várjuk már meg a teljes értékű win11 teszteket amiben javítva a van a teljesítmény bug. Addig nézzünk win10 teszteket is.
Tényleg, PH csinált win10-es teszteket?
Én azt szeretném látni, hogy fognak ebből a cuccból 4 E magot, melléraknak egy iGPU-t (egye fene beérem gagyi Intelessel is), ráforrasztják egy deszkára, és adják a cuccot max 20k-ért.
Lehet nem a málnásban járkálnék.
Na az egy komoly ajánlat lenne és nem ez a... Ez amit most csinálnak... -
Jelenleg én is így gondolom, de azért nem kell az Intelt félteni, nyilván nem felejtettek el processzort fejleszteni/gyártani (vészesetben motivációs jutalék is akad még a sajtónak / vállalati vevőknek). Szerintem ez a felépítés jó lehet a jövőben, de mint minden ilyen újítás, azért az első széria nem szokott épp a legélesebb kés lenni.
Az mondjuk tényleg k_rva ciki lesz nekik, ha nem tudja lenyomni erőben a Ryzent legalább 20 százalékkal, tekintve hogy az Apple mit művelt a hasonlóan radikális M1 chippel az év elején, illetve épp a napokban...
-
hokuszpk
nagyúr
gyorsba megneztem, nemszaggat.
-
koko52
nagyúr
Nézd meg az aláírását és megtudod a lényeget!
"850w gold tápom van az bőven fedezi a gépet"-by frozen 2021-01-06
Amúgy ő az akire nem hat a gravitáció. 35 fokos szobában 55c a húzott 3080 GDDR6X VRAM, míg mások próbálják 100c alatt tartani. Minden VGA-ja extrém értékeken túr, a procija annyit eszik mint egy celeron de a 13900K teljesítményét hozza, AMD sem játékra sem bányára nem alkalmas és emlékeim szerint az is ő volt aki szerint nem a procit kell tuningoni hanem az alaplapot.Ő az aki aláírásba kiírta az ETH wallet számát, ahová ETH adományokat várt, majd miután kiröhögték hogy mekkora idióta, hogy lekövethetővé tette magát gyorsan levette és büszkélkedett vele, hogy már 1,5 ETH-t kapott, azaz két millát. Szóval ennyire kell komolyan venni a böfögéseit.
Mai nap top böffenés: (egy játékban a magasabb órajelet veszed észre és nem azt,hogy ipcben milye erős --- szegény nem tudja mi az az IPC.
folyamatosan fejlödtek évről évre jobb teljesítményt hoztak és új foglalatot--
a kiemelt rész legalább igaz.
mert a konzolok fix fps-en mennek és a legtöbb játékban ez hátrány--
-
Frozen
addikt
Nem én csavarom....
#452makkmarce
teljesen megint elkanyarodunk a 12. generácios intel prociktól nem lehetne már befejezni?
Megint azt mondod,hogy az elmúlt 5 évben nem fejlödött semmit. Ez sem igaz folyamatosan fejlödtek évről évre jobb teljesítményt hoztak és új foglalatot. Utóbbi is rengeteg munkát vesz igényben és vannak jó dolgok benne amit átlag ember fel sem tud fogni. Sokkal jobb megoldás folyamatosan fejlődni és nem egy mindenféle gyerekbetegséggel ellátott ezer éves foglalathoz ragaszkodni.Nem láttál ilyen áron kártyát nem az én gondom[kép] Nyugodtan probáld ki,hogy mennyire fog egy 64 magos munka állomásra való proci ketyegni bármelyik nagyobb játékkal és akkor rájösz hogy ki nem ért hozzá.(egy játékban a magasabb órajelet veszed észre és nem azt,hogy ipcben milye erős.. ezért van az hogy sok esetben egy régebbi generácios intel is elég)
Aki komolyan játszik az az életben nem vesz konzolt ,mert a konzolok fix fps-en mennek és a legtöbb játékban ez hátrány.... A teljesítményük pedig nagyon gyenge,átlag játékosoknak jó lehet meg ilyen sporoláson rugozó embereknek. -
Frozen
addikt
idézem a 445 hszod..Most akkor mégis tudunk valamit vagy nem? Valahogy egyik hsz ban így a másikban már úgy mondod bocsi ,de kicsit elvesztettem a fonalat ,hogy most mi is van.
"Nem, te valójában kétségbeesetten próbálsz érveket találni egy termék mellett, amiről nemcsak a topiclakók, hanem te sem tudsz semmit. Ennek érdekében már beszéltél itt mindenről, nemcsak a termékről."
Az eddigi intel procik is fogytak ezek is fogyni fognak.Biztos az én véleményem és a gondolkodásom apró az összképnek ,ha valóban így lenne már régen becsődölt volna a cég.Leírtam biztos van marketing ,de tuti van benne igazság is azt senki nem fogja elhinni hogy az egészből semmi nem igaz,hiszen mindenki vissza vinné a procit első nap utána boltba,hogy nem hozta a várt teljesítményt.....
Szerintem várjuk ki nyugodtan azt a 3-4. dátumot és majd meglátjuk mi is volt igaz a marketingből minden esetre ha a fele igaz akkor is szépet gurítottak. Az árazása meg teljesen jó helyre löték be. -
Frozen
addikt
Nem én rinyálok folyamatosan a fogyasztás miatt, annak ellenére ,hogy nem tudunk semmit állításod szerint....
Vagy most én tévedek?
A másik dolog gondolod,hogy az intel csinál egy terméket feltünteti hiper szupernek és vásárlás után pedig a töredéke sem lenne igaz? Szerinted hányan vinnék vissza a procit a boltba? Oké aláírom nem kell mindent 100% kp-nak venni viszont és tuti van marketing is benne valamennyi ,de akkor is azért ne nézünk már egy neves nagy gyártót ennyire butának.Amit feltüntettek annak a 60-70% ha igaz már nagyon sokat léptek előre és ennek örülni kell,nem azon rugozni,hogy sokat fogyaszt meg a másik gyártó így meg úgy.... -
Frozen
addikt
-
A cikk generálja a feszt. Pár éve minden PH Intel hírbe bekerül, hogy az Intel csal mert nem is 7nm az Intel 7. Miközben 20 éve nem klappolnak a nm elnevezések egyetlen gyártónál sem. Sem a TSMC-nél sem a Samsungnál.
A mai bejelentés szerint, a legújabb Intel 7-en készülő AlderLake-kel képesek 1/4 power igénnyel hozni az előző generációk teljesítményét.
Ebben mi a nem jó?Számomra érthetetlenek a reakciók, hogy az "eddigi legrosszabb" meg hasonlók.
-
kovcsrob
tag
Pedig ez a vita a gyártástech elnevezéséről szólt és arról, hogy az elnevezés átverés e. (csak ahhoz vissza kellene olvasni)
Nem pedig a termékről. Ahhoz a vitához teszteket kellene látni. Mert jelenleg csak annyit tudunk, hogy az intel elengedte a fogyasztási keretet és menjen a CPU még a hűtés bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 12. generációs Core CPU-k az Alder Lake-S lapkára épülnek, de első körben csak a drágább modellekre lehet számítani.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest