- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi haladó szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a kialakult témához, nem pont neked:
Szomorú ha nem veszitek észre, nem a játékok butultak el, hanem ti lettetek öregebbek.
Két cím: Need For Speed, Call of Duty.
Egyik játék sem volt jobb régen, ezt csak beképzelitek. Az egyik egy arcade autóverseny volt, amit azóta telepumpáltak szteroiddal amitől szebb lett és "változatosabb". Én ugyanolyan jól szórakoztam a Payback-kel, mint az első Hot Pursuit-tel vagy a 3. résszel.
A másik pedig egy cső FPS, ami régen sem volt tartalmasabb, vagy kidolgozottabb. lásd: Call of Duty 2 vs Modern Warfare 2.
Régen pedig mindenki imádta ezeket a játékokat, amik azóta sem akarnak többek lenni ennél, de divat lett a fikázásuk.
Miért várjátok el ezektől a játékoktól, hogy a kocsikat törhessük, vagy a környezet rombolható legyen?
Nem tenne hozzá a verseny élményhez, vagy a sztorihoz, amit előre megírnak.
És miért is változtatnának a bevált sémán? Millióan teszt nélkül rendelik elő a játékokat mint az agyhalott zombik, aztán meg sírnak, hogy nem azt kapták.. amit? Mit is? Ugyan azt kaptad. Miért mire számítottál? És miért számítottál másra?Ha meg másra vágysz, akkor tessék más játékot keresni. A moba pedig nem lenyomta az RTS-t, hanem megjelent mellette, és az RTS-sel szemben fent is maradt, mert erre vágynak az emberek. Bevallom őszintén én óriási RTS fan voltam 15 éve, de ma már vágyom ilyesmire, nincs kedvem 2-3-4-5 órát ülni egy map fölött. Az online játékok viszont nem nekem valók, inkább a split screen és hasonló megoldások, de ezekből sajnos kevés van PC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Béta iOS-t használók topikja
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest