Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
Kicsit megrekedtem.
Feltelepítettem a Mi Fit2.1.7 verziót, valamint a Mi Band Tools (megvásárolt) és a Mi Band Notify&Fitness 3.7.0 megvásárolt verziót.
A Notify&Fitness az alvást csak akkor mutatja, ha "2hét" van kiválasztva, de akkor is csak oszlopdiagrammal két színnel. "1hét" kiválasztásánál júl.26. és aug.1. kötött semmi alvást nem jelez.
Ami "kicsit" zavar, hogy 2hetes jelzésnél is csak két színt használ az oszlop diagrammnál. Nincs megkülönböztetve órára a mélyalvás, csak ketté van osztva az oszlop.
Tehát ebből a célból a Mi Fit sokkal jobban jelöli az alvást (ha egyáltalán valós értékeket mutat).
Ami kérdés, hogy függenek e egymástól a programok, vagyis telepítve kell legyen a Mi Fit, ha már fent van a Notify? Aztán meg ahogy elnézem a Notify tudja azokat a lehetőségeket, mint a Tools, vagyis valószínűsítem felesleges is a Tools. Valaki használja ezeket így együtt, vagy csak én vagyok ennyire bugyuta?
Ráadásul azt kéri a Notify, hogy elsőnek vele szinkronizáljak, és kapcsoljam ki a "Wake up notifications" és "Activity stats notifications" funkciókat a Mi fit alkalmazásban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Megújult a PROHARDVER!
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung S22+ telefon tokok
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest