Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrio
csendes tag
Ezek a focis játékok nem nagyon fejlődnek évről évre, az áruk meg már 18.000 ft.... pff
-
GeryFlash
veterán
Imádom a Gamepod futball szimulátor szakértői garnitúráját, mint valami alternatív unvierzumban keletkezett fórumok ezek, ahol teljesen az ellenkezőjét lehet olvasni mint a nagy világ részein. ,,a pes konkrétan annyira szar hogy nem lehet vele játszani " Oké
-
GreatL
őstag
Mindkettő 17es foci xbox one és pc változatát próbáltuk. A fifa pcn is és konzolon is elmegy-játék, de a pes konkrétan annyira szar hogy nem lehet vele játszani. Pedig a 2010es még agyonverte a fifát mindenben.
-
Silεncε
őstag
válasz
DeathAdder #3 üzenetére
Ami egyébként olyan szempontból is vicc, hogy a Fox engine hajtja a 2014 óta...
-
VinoRosso
veterán
Sajnos a gameplayből nem látszik, hogy más lenne mint a 17, ami a 14 óta a legrosszabb PES volt. De majd meglátjuk, van még idő a kiadásig.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
Konzolon sokkal jobb a PES 2017, mint a fifa17.PCn pont
fordítva van.(#16) hajbel
PS4en van mod rá. -
hajbel
addikt
Igazából minden évben úgy hasonlítom össze őket, hogy fifából letöltöm a demot, PES-ből pedig a "virágbóti" verziót, mivel az mindig felkerül. Nálam évek óta a fifa nyert, ezért a 17-et előrendeltem. Később megbántam. Sokkal több lehetőség van a PES gameplayben (az újságírók szerint is jobb a PES gameplayben), mint a fifáéban, ahol mindig ugyanoda pattan a labda, ugyanúgy nem ejt ki semmit a kapus, ugyanolyan távolságra helyezkednek a védők stb. Ezzel szemben PES-ben pl. a játékosváltás rossz, valamint sok nem várt bénázás is előfordul a játékban pl. összeszaladnak az emberek. Online módokban és licenszekben persze a Fifa visz mindent. Tudtommal konzolnon nem lehet a PES kevés licenszével mit kezdeni, PC-n feldobsz egy patchet és több licenszed lesz, mint fifában. Legjobb, ha magad tapasztalod ki, hogy Neked mi tetszik jobban. Konzolon tudtommal mindkettőnek van demoja, PC-n pedig marad a fent említett megoldás.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
Szerintem meg a PES a jobb. Tavaly és tavalyelőtt mindenképp, és ez is elég jól néz ki.
A FIFA persze jobb játék, de gameplayre a PES visz mindent. -
Juhaszatti
addikt
PES-ből a 15-öst próbáltam legutóbb.
De olyan szinten le volt maradva játékmenetben a 14-es Fifához képest is, hogy inkább maradtam annál. Még csak nem is a licencek hiánya tántorított el.
Azóta megvettem a 17-es Fifát, elégedett vagyok vele. -
Nyugis
senior tag
Üdv
Okes, hogy kinézetre nem a legjobbak hogy elfussanak minden gépen, de én arra vagyok inkább kíváncsi, hogy mi a különbség a két kiadó között?
Azt értem, hogy szidni kell a másikat mert az gagyi, de ezt leszámitva mit tud az egyik és mit a másik? -
hajbel
addikt
-
.LnB
titán
Azért a Frosbite képes csodákra. Tavaly kapkodva álltak át Frostbite-ra, nem lett kiaknázva. De ha megnézed a többi Frostbite játékot akkor könnyű belátni, hogy azzal a motorral a Fifa is lehet meseszép. Csak attól függ megcsinálják e olyanra. Nem mint ha védeném a Fifát mert utálom a focit.
-
hajbel
addikt
Igen, bár egyre több híres modgyártó csapat adta fel...Eddig nextgen óta mindig gagyi grafikát kapott, idén lesz először PC-n teljes értékű PES. Szerintem hosszú évek fifa vásárlása után be is ruházok rá. Gameplayben eddig is jobb volt, mint a Fifa, csak a licenszek és az online, grafika volt rosszabb, tehát minden más.
-
hajbel
addikt
Ha PC-n játszol, akkor inkább előnye van a PES-nek. Egy telepítős exe-vel feldobod az összes mezt, csapat - és játékosnevet + rengeteg új csapatot. Az idei fifa a frostbite motorral patchelhetetlen, semmilyen modot nem lehet tenni rá.
(#4) .LnB: Ugyanaz marad a motor (frostbite), tehát a grafika is marad ugyanazon a szinten.
-
.LnB
titán
válasz
DeathAdder #3 üzenetére
Miért van már rendes Fifa18 gameplay?
-
-
plejik
addikt
Az emberek mozgása még mindig közelebb áll a valósághoz mint a Fifa. Kicsit több pénzt feccelnének, és minden csapat "liszenszelve" lenne, úgy gondolom, hogy a Fifa komoly bajba lenne. A fifa se hozott eget rengető változásokat az elmúlt jó pár évbe. (a lehetetlen szögekből lőtt gólokról meg társaikról ne is beszéljünk...
)
-
.LnB
titán
Konamihoz méltó színvonalnak tűnik. PES 2008-nak még talán elmenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest