Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike20
senior tag
Vajon lesz rá 8.0 Oreo....
-
blakey
titán
Üdv, én is vettem egy T3 8"-ost, iPad Mini 2 után, árához képest nagyon jónak tartom, egyelőre. Szépen teszi a dolgát, első bekapcsolás után a szabad tárhely 7,55 GB, szerencsére a Microsoft cuccokat le lehet törölni, van benne egy 64GB-os SD-kártya, mindent amit használok feltelepítettem és maradd 5,5 GB tárhelyem, jó lesz ez, tárolásra meg ott az SD.
-
24/7 online
csendes tag
Mar varom a futart. Csak eloszor a 7est rendeltem de aztan a jobb kijelzo aksi ram tarhely miatt megis inkabb a 8as. Lett rebdelve. Kicsit soknak ereztem a 40480Ft-ot. Nen akartam ennyit kolteni ra. De lehet megeri mert egy lebovot neztem 1gb rammal. 90% memoria hasznalat. Volt ket bongeszovel. Skypeal egyutt. Mar kevesnek ereztem.
-
Imike20
senior tag
válasz
24/7 online #45 üzenetére
Nem lenne rossz!
-
24/7 online
csendes tag
Sziasztok. Most rendeltem T3as tabot wifi 8" 2gb ram 16gb belso tarhely. Ha megjon mindenkepp irok rola a tapasztalataimrol. En is orulnek neki ha valaki hozzaerto irna rola egy Logout cikket.
-
stifi82
aktív tag
helo érdeklődnék Huawei MediaPad T3 7.0 16GB ez venném meg igo-t fel tudom tenni a belső memóriájára arra a 16gb-ra?
a rendszer mennyit foglal el a 16gb-ból?
igazából gps-nek szeretném használni autóba töltve elég neki az 1Amper amit lead az usb vagy kell neki több a szivargyújtóból?
A hátlapi kamera milyen felbontású videot tud csinálni? Esetleg használnám menetrögzítőnek is.
köszi a segítséget előre is. -
Kötike
tag
Az mitől lehet, hogy amikor megnyitom a chrome böngészőt, vagy a gmail alkalmazást akkor le vesz a fényerőből a tablet. Ha fullon van a fényerő akkor nem. Csak ennél a két alkalmazásnál tapasztalom. Előre is köszi.
-
aerosmith
őstag
Sziasztok fekete pénteken vettem egy T3 10 wifist 42ért eddig tetszik.
Látott valaki hozzá smart covert meg fóliát olcsóért?
Lehet rootolni, bootloadert nyitni rajta?
Mikor lesz rá Oreo? -
Pehi
senior tag
Szevasztok. Barátom vásárolt a gyereknek egy 7 colost. Olyan gond van vele,hogy nem tudjuk bekapcsolni a wifit. Egyáltalán semmilyen hálózatot nem jelenít meg,pedig autora van beállítva. Ha lehúzom a képet a gyors beállításokhoz,azt jelzi hogy megy a wifi. Ha beállításokon keresztül nézem,ki van kapcsolva. A wifi jelét,még egyszer se láttuk az akksi mellett. Valami beállítási gond lesz,vagy vigye vissza gariba? Köszi előre is!
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Akinek Huawei Mediapad T3 10-s tablete van milyen tokot használ hozzá?
Gyári tokot keresek napok óta, de sehol nem kapható -
pozso78
csendes tag
Meg tudnátok mondani mekkora sd kártyát kezel?
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Nagyon jó kis gép! Tetszik! Esetleg valaki pár kérdésben tudna segíteni ?
-
pumpedlix
tag
Gyors kérdés
Huawei Mediapad T3 8.0
Van benne SD kártya hely? Mert nagyon kevés a hivatalos infó, a kereskedők honlapjain lévő adatokban meg nem bízok, míg például a gsmarena.com szerint nem bővíthető, a legtöbb hazai oldal azt írja lehet micro sd kártyát beletenni.A választ előre is köszönöm
-
törölt tag
Másik topicban már jeleztem, de ide is bemásolom:
"A közelmúltban tablet vásárlás okán elég sokat olvasgattam itt a hozzászólásokat, illetve tanácsot is kértem, ami alapján megvásároltam a Huawei Mediapad T3 8.0-t, így szeretnék néhány sort írni róla.
Alapvetően dilemmában voltam 8-10" méretet illetően, de meghúztam egy árhatárt, max 60 ezer forint értékben.A 8-10" kérdést az döntötte el, hogy a T3 9,6" ugyanúgy 1280*800 felbontású, mint a 8" tablet, illetve kipróbálás után méretben is inkább a kisebb méretű felelt meg számomra.
Pár napnyi használat után a tablettel kapcsolatban mindenképp kiemelném, hogy üzemideje bitang jó, elég masszív akksit kapott. A külseje teljesen kategórián felülivé emeli, az összeszerelési minőség, az anyaghasználat prémium jelleget ad a tabletnek, mondjuk ki, tényleg szépre sikeredett.A kijelzőn szépen mutat a HD felbontás, abszolút nem hiányzik ilyen méretben a FullHD. A fényerő, a betekintési szögek a kategóriának megfelelőek.
Alapból már a 7.0-s android verzió volt az eszközön, a rendszer gyors, stabil, megfelelően működik az osztottképernyős mód is, bár nem tudom, ekkora méreten van-e igazán haszna ennek. Pár napnyi használat során megakadást, laggolást, nem tapasztaltam. Csak egyszerűbb játékokat próbáltam ki (Angry birds), ezekkel nincs probléma, de azért tény, hogy a GPU miatt a komolyabb grafikai játékokkal már meg fog küzdeni.
Az ablakok, alkalmazások közötti váltás gyors, a készüléket belakva egyelőre elégnek tűnik a 2 Gb memória is.
A fényképezőt inkább nem részletezném, nem értem, egyáltalán miért kerül bele hátlapi kamera, benti fényképezésre szinte alkalmatlan. Az első, 2 megapixeles kamera videochatre bőven alkalmas.
Röviden összegezve a készülék ár/érték arányban a jelenlegi(!) kínálatot nézve eléggé bestbuy.
(ha igény van rá, készíthetek egy még részletesebb elemzést is logoutra) " -
gam3r-x
csendes tag
Sziasztok! Ma rendeltem t3 8.0-át, így remélem fel fog pörögni ez a fórum.;-)
-
pébé
csendes tag
válasz
#30734848 #21 üzenetére
Igen amit tapasztaltam mert csak 3 napig volt nálam. Amikor megrendeltem nem tudtam de értesítési led is van benne, a rendszer jól pörög full hd filmeket is simán vitte a hang is rendben van, filmnézés, zenehallgatás, vibert próbáltam vele. OTG -n keresztül is mentek a videók egy pendrive-on. Az aksi nálam 2 napot bírt de rendesen használva volt.
-
törölt tag
Olvastam néhány helyen, hogy a T3 10-es méretű verziójának hátránya, hogy borzasztó lassú a töltés? Mit jelent ez konkrétan? Találkozott valaki hasonló problémával?
-
jksx
senior tag
A T3-ban nem 1G ram van, hanem 2G.
A cikkben is erről írnak, nem tudom honnan veszitek az 1G/8G-át. Az a T1 szériában volt.
[link] -
-
.Szaki.
addikt
válasz
janeszgol #11 üzenetére
Éreztem is a késztetést amikor láttam, hogy semmi érdeklődés nincs, hogy odaírom egyetlen hsz-nek azt amit most Te leírtál, de végül nem foglalkoztam vele. Az a baj, hogy vagy drágák a tabletek, amik meg olcsók, azok minősíthetetlenek, borzasztó kijelzővel. '13-ban még voltak jó ajánlatok, akár B brandben, akár A brandben, de hozták a kötelezőt. Most meg tulajdonképpen hasznavehetetlen borzalmakat akarnak rásózni az emberre ahhoz képest horror áron. Egy éve nem találok normális tabletet, pedig nincsenek extra igényeim.
-
*Mukeey*
addikt
Ezek meg mik 2017ben???
-
antim
tag
Na akkor már jöhetne végre a csúcs kategóriában a Mediapad X3!
-
iNfAntRy
senior tag
Na ez azért tényleg durva
A 2012-ben vásárolt Tab 2-ömnek vannak ilyen specifikációi. 1 Giga ram, ugyanilyen felbontás, talán a proci jobb az enyémben
-
vlevi
nagyúr
Minden hozzászólóval teljesen egyetértek.
Persze, hogy haldoklik a tablet piac, amikor a modellfrissítés nemhogy jobb, de vacakabb típusokat eredményez, magasabb áron.
Lenovo Yoga2-esem még remélem sokáig működőképes marad, mert 1×űen nincs értelme lecserélni, sőt, ha bedöglene, akkor lennék bajban, hogy mit vegyek helyette.
Ezeket? Vicc.
A mostani Yoga2-esem 10" méret, FullHD, 2Giga RAM, 16G háttér, 4G LTE. Százezer alatt szerintem hasonlót se kapnék most. -
kbyte1024
veterán
Teljesen egyetértek veletek. Ez kb vicc kategória! És csodálkoznak,hogy nem fogynak a tabik. 39 pénzért vettem akciósan a Lenovo yoga 3 tabletem.
-
.Szaki.
addikt
A kisebb változat 40-ért nemhogy olcsó, hanem konkrétan vicc kategória. 1GB/8GB kombó ennyi pénzért iszonyat drága a 7"-es mezőnyben. Ami pedig értelmesebb lenne, azért meg elkérnek hetvenet. Nem azért haldoklik a tablet piac, mert kisebb rá az igény, hanem azért, mert egy értelmes ajánlat sincs a piacon már lassan 2 éve.
-
moleculez
veterán
Mi ez az 1/8, meg EMUI 4.1??? Ráadásul a nagyobbik 70K, annak kéne, max 50-nek lennie. Hátlapi kamera mi a bajnak bele, kb használhatatlan.
-
törölt tag
Hát, ez nem egy hatalmas ajánlat... 2GB memória alap kellene legyen manapság. És a 10"-os változat hol van vajon? Bár az árakat elnézve mindegy is, ennél még a Samsung is olcsóbb, nem hogy a Lenovo meg Asus.
-
Szabcsizz
őstag
A kisebb változat nagyon tré..
-
Kasya
nagyúr
Vicces kedvukben lehetnek, hogy meg terveznek 1/8 GB komboval a mai korban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hét- és nyolchüvelykes változatban is meg lehet venni az alsó-középkategóriás táblagépeket, Kirin lapka helyett azonban MediaTek és Qualcomm figyel bennük.
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Diablo IV
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Apple iPad Pro M4 11" 256GB WiFi, Apple garancia, BOMBA ÁR!
- 6.8" KOBO AURA HD ,1440 x 1080, microSD, ConfortLight +tok
- Redmi Pad Pro 5G , 12.1 Coll 120hz! Snapdragon 7S Gen2 , Makuláltan , 2 év garancia !
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen PQ94WIF - új, dobozában
- Apple iPad Air 3 Cellular + apple pencil 1st gen
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest