- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
Meteorhead #11 üzenetére
Na igen, nem is értem mi ez a hiszti a Win 7-ért. Nem is hittem volna, hogy 2020-ban bárki is használ egy 11(!!) éves oprendszert. Ugyanez a rinya ment a WinXP - Win7-nél is, pedig ott még ennyi idő sem telt el.
Hozzáteszem, én jobban szerettem a Win 7 design-ját, mint a Win 10-ét (sőt, szerintem máig a legjobb ebben a Vista volt), bár manapság kb nulla percet nem töltök már pl a Start menüben, max azért megyek oda, hogy kikapcsoljam a gépet.Ezt a játék-pakkot én is nagyon várom már. Nem tudom mennyi időt fogok rászánni, mert szeretem ugyan az efféle újrázásokat, de a játékmechanika borzasztóan elöregedett, függetlenül attól, hogy most kapott egy grafikai tuningot.
Az ár is kérdéses, mert 10.000ft-ot biztos nem költenék erre, max pár ezret. Meglátjuk. Én titkon abban reménykedem, hogy az EA újra visszanyúl a címhez, és akár afféle rebootként új rész jelenne meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest