- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Apple asztali gépek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megosztott háttértároló
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
micimacko
aktív tag
Ezt hogy a francba jelented ki? Most őszintén...ez az egész "jobb a képe" dolog SZUBJEKTÍV, ismétlem....SZUBJEKTÍV.
Ami nekem piros, az neked lehet sötétbordó, ami nekem sárga, az neked sárgászöldes...azt kijelenteni, hogy SOKKAL jobb a képe enyhén szubjektív.
De most ha meg akarnálak sérteni, akkor mondhatnám azt is, hogy defektes vagy, mert az emberek 94%-a LCD-t vesz, a maradék 6% meg plazmát, holott a plazma olcsóbb. És ha ennyien LCD-t vesznek, akkor biztos nekik jó az ízlésük. Szóval maradjunk annyiban, hogy neked jobban tetszik a plazma, mint LCD.
És egy szóval sem mondtam azt, hogy az LCD-nek jobb a képe, mert bizonyos szempontokat nézve a plazmának tényleg jobb, de ilyet kijelenteni, hogy sokkal jobb...elég szubjektív és merész. Nekem pl. megagáz a plazma villogása. Látom, és kurvára zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat bemutatta az európai piacra szánt tévéit, amelyek hat különféle szériában lesznek elérhetőek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest