Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
válasz
Nuada herceg #19 üzenetére
Én nagyon sokat panaszkodok a versenyjátékokkal kapcsolatban, hogy túl szélesek az utak. Nos, ennél a játéknál látszik az oka, hogy miért.
Ha egyedül mész, akkor iszonyat feeling, és nagyon jó! Tényleg fontos a precizitás, hiába árkád. Viszont verseny közben nagyon idegölő tud lenni, főleg amikor online mész, trollok és lag társaságában.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #21 üzenetére
"Az új pálya bejelentése mellé sajnálatos módon a készítők nem beszéltek a PS Plus ingyenes kiadásáról, amelyet már régen bejelentettek."
Tessék a hivatalos szöveg hozzá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csodálkozom hogy a free verzióról még nem írt senki.
-
Nuada herceg
őstag
Hát ez betegesen gyönyörű!
Viszont hallottam erről a játékról, hogy nagy negatívum, hogy keskenyek a pályák, láthatatlan fal van az utak szélén és így pattognak a kocsik jobbra balra.. Ez azért így elég gáz! -
mlinus
őstag
válasz
Sirandrish #15 üzenetére
Azért azt nem mondanám. A Forza minden egyes része elég nagyot lépett előre az elődjéhez képest, annak ellenére hogy 2 évente jön ki új Motorsport epizód. Csupán arról van szó, hogy nem olyan irányba fejlődtek amit sokan akartak. Sokan becserélték volna az FM4 szuper grafikáját egy kis esőre vagy éjszakai vezetésre például. Elég nagy technikai bravúr volt azt a grafikát elérni 60 fps mellett.
(#16) gianni85
nyilván szép időjárás nélkül is, nekem megvan, sokat játszottam vele. De időjárás nélkül szerintem nem megfoghatatlan, azért még eléggé a generáció elején vagyunk. Mindenestre itt is csak azt tudom mondani, inkább legyen picit csúfabb, de maradjon 60 fps. (A forza 6)
Ja, közben el is felejtettem hogy ez Driveclub hír.
-
Benito94
tag
Pc-re is dobahatnának ki egy ilyen játékot.
Plusz még tuning lehetőséget is raknának bele, na az isten lenne
-
gianni85
veterán
Időjárás nélkül is pazar lenne a DriveClub. Én azért is gondolom, hogy nem fogja a Forza 6 hozni ezt a szintet, mert tutira a 60fps-re fognak hajtani, komolyabb számítást igényel a fizika a játék alatt, és gyengébb a hardver. Aztán One tulajként ne legyen igazam, bár nekem a Forza 5 / Hotizon 2 grafikai szintje is "elegendő".
Toltam a DC-t, csak elismerően tudok róla beszélni, de soha többé PS4 (ócska szar gép), és ilyenkor ez a videó pl szarul esik -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
De halál komolyan mondtam. Nem vagyok oda autós versenyjátékokért. De Forza és GT sorozat aktuális részét mindig megcsodálom. Főleg technikai részről.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Huh, ne is mondd. Kíváncsi vagyok lesz-e idén GT6 Prologue bejelentés.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Pár napja jelentették be a Forza 6-ot, na majd azt nézd meg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
PR0JECTNR56 #1 üzenetére
A pálya nem rossz, de a videóban nagyon zavartak az esőcseppek. De valszeg egyedül vagyok vele.
-
Sirandrish
legenda
Kíváncsi leszek hogy grafikailag hova tudnak még fejlődni mert ez konkrétan gyönyörű
-
PR0JECTNR56
addikt
Szép ez a pálya.
Valaki átportolhatná rFactor-ra is, a Tokyo Route 246-al együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával