- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone. hulladék.
-
Ipszilon
csendes tag
Az a baj, hogy a WRC 4-ben is ugyanazt csinálták a pályákkal, mint a Dirt-ökben: csináltak egy jó hosszú szakaszt és azt variálták.
A murvás pályák egész jók voltak a WRC-ben, de az aszfaltos szakaszokat (különösen a német rallyt) nagyon útáltam: túlzottan tapad az autó, plusz negyon hirtelen reagál a "kormánymozdulatokra" (jobra-balra nyílra). De szerintem a WRC sem áll közelebb a szimulátorokhoz, csak másabb. Szóval szerintem nem rosszak a WRC-k, de nem többek tisztességes iparosmunkánál. A Milestone képtelen erős átlagosnál jobbat csinálni.
-
Helmoras
őstag
rally "szimulátor" és még csak PC-re se jön
-
.LnB
titán
Mikor megláttam a hírt, felcsillant lelki szemeim előtt egy Richard Burns rally típusú játék.
Aztán elolvastam a cikket:
Milestone fejleszti... blahh...
És akkor egy apróság:
Loeb nem is rallyzik már, a WTCC-ben versenyez (jó alkalmanként 1-1 rally-t is lenyom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB SSD
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest