- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone. hulladék.
-
Ipszilon
csendes tag
Az a baj, hogy a WRC 4-ben is ugyanazt csinálták a pályákkal, mint a Dirt-ökben: csináltak egy jó hosszú szakaszt és azt variálták.
A murvás pályák egész jók voltak a WRC-ben, de az aszfaltos szakaszokat (különösen a német rallyt) nagyon útáltam: túlzottan tapad az autó, plusz negyon hirtelen reagál a "kormánymozdulatokra" (jobra-balra nyílra). De szerintem a WRC sem áll közelebb a szimulátorokhoz, csak másabb. Szóval szerintem nem rosszak a WRC-k, de nem többek tisztességes iparosmunkánál. A Milestone képtelen erős átlagosnál jobbat csinálni.
-
Helmoras
őstag
rally "szimulátor" és még csak PC-re se jön
-
.LnB
titán
Mikor megláttam a hírt, felcsillant lelki szemeim előtt egy Richard Burns rally típusú játék.
Aztán elolvastam a cikket:
Milestone fejleszti... blahh...
És akkor egy apróság:
Loeb nem is rallyzik már, a WTCC-ben versenyez (jó alkalmanként 1-1 rally-t is lenyom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged