- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen egeret válasszak?
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone. hulladék.
-
Ipszilon
csendes tag
Az a baj, hogy a WRC 4-ben is ugyanazt csinálták a pályákkal, mint a Dirt-ökben: csináltak egy jó hosszú szakaszt és azt variálták.
A murvás pályák egész jók voltak a WRC-ben, de az aszfaltos szakaszokat (különösen a német rallyt) nagyon útáltam: túlzottan tapad az autó, plusz negyon hirtelen reagál a "kormánymozdulatokra" (jobra-balra nyílra). De szerintem a WRC sem áll közelebb a szimulátorokhoz, csak másabb. Szóval szerintem nem rosszak a WRC-k, de nem többek tisztességes iparosmunkánál. A Milestone képtelen erős átlagosnál jobbat csinálni.
-
Helmoras
őstag
rally "szimulátor" és még csak PC-re se jön
-
.LnB
titán
Mikor megláttam a hírt, felcsillant lelki szemeim előtt egy Richard Burns rally típusú játék.
Aztán elolvastam a cikket:
Milestone fejleszti... blahh...
És akkor egy apróság:
Loeb nem is rallyzik már, a WTCC-ben versenyez (jó alkalmanként 1-1 rally-t is lenyom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS./2.
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest